Tam 2 yıldır kullanıyoruz, ürün harika ve desteği de harika. Tabii biraz kolay kırılıyor zarar görüyor ama Greenote'a bu konu hakkında mail atınca direkt parçayı ücretsiz bir şekilde gönderiyorlar. En son bu şekildeydi ve ürünü bu sayede tamir edebildik.
Multi siklon yoksa toz torbasız hikaye. HEPA filtre aralıklarını sürekli kürdan ile temizlemek zorunda kalırsınız. Dyson dışında kablosuz, Dyson ve Electrolux dışında kablolu multi siklon yoktu çok uzun süre, şimdi varsa bilmem.
Bu ürün bu fiyata gayet ideal. Bende GSC50 modelini aldım baştan ama baya küçük geldiği ve şarjı az dayandığı için iade edip GSC60 modelini aldım. Açıkçası biraz pişman oldum çünkü GSC60 modeli baya ağır buna göre ve ağırlıktan dolayı dik durması biraz problemli.
1.5 senedir kullanıyorum şarj konusunda eksilme yaşamadım gayet iyi hala. Filtreyi değiştirmedim GSC60 da yedek filtre de veriyor. Filtreyi vura vura temizliyorum fazla uğraşmıyorum. Sonuçta bu ürün daha çok üstün körü temizlik için alınır. Öyle dip bucak temizliyeyim ürünü değil. Yemeğini yer sofradan kalkarsın hemen bunla dökülen kırıkları temizlersin. Yada çocuğun vardır yere bir şeyler döker hemen temizlersin. Ara sıra eline alır halıyı falan temizlersin. Ama çok büyük temizlik işlerine gelmez zaten şarjı da çok dayanmaz.
Kısaca Dyson un 3 de 1 fiyatına olduğu için bence kesinlikle alınabilir.
Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, büyük Toz Haznesi : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
GSC60 modeli 500 tl kuponu da var ama biraz pahalı geldi bana. Tabi emsallerinin fiyatlarını bilmiyorum eğer diğer markalarda bu fiyat bandındaysa bu marka çoğundan iyidir. Ben 1.5 sene önce 5bin küsüre almıştım.