Grok olayı nedir ne oldu?

Dini ve milli degerlere sovdu sonra ters kelepce yaptılar.

Grok un en son yeni sürümü gelmişti ondan sonra önüne gelene sövmüştü Atatürk ve Cumhurbaşkanı dahil olmak üzere çoğu normal kullanıcılara bile sovuyordu soruşturma açıldı erişim engeli getirildi

Ne oldu bu grok'a
Erdoğan İhtilal Olmadan Gitmez Falan Dedi Normalde Küfür Etmiyordu Herkese Sövdü Dini Milli Falan Bana Bile Sövdü Ayıb
Screenshot_21.webp

turk kullanicilar grok'u kufur ettirmenin bir yolunu buldu grok da bir aykiriya donustu, yabancilar da bunu yapti hatta grok kendine ''mechah*tler'' demeye basladi

Ne oldu bu grok'a

Kullanıcılar küfürlü cevap verecek şekilde sohbetler başlattı. Grok'a erişim engeli gündeme gelince, malum partinin trollerinin mağduriyet yaratmak adına işi daha da ileri götürdüğüne dair söylentiler var. Kaldı ki Fahrettin Altun'un görevden alınması bunu doğrular nitelikte.

kullanicilar grok'u kufur ettirmenin bir yolunu buldu grok da bir aykiriya donustu
Kullanıcılar küfürlü cevap verecek şekilde sohbetler başlattı. Grok'a erişim engeli gündeme gelince, malum partinin trollerinin mağduriyet yaratmak adına işi daha da ileri götürdüğüne dair söylentiler var. Kaldı ki Fahrettin Altun'un görevden alınması bunu doğrular nitelikte.
Bende boyle tahmin etmistim, tesekurler

Ne oldu bu grok'a
son gelen güncellemede bir hata olmuş , olması gerekenden daha fazla filtresiz hale gelince herkese sövmeye başladı. Sonra dünyada yapay zekaya soruşturma açan ilk ülke olduk ve erişim engeli yedi :kekw:

Elon musk sansür kilidini açtı 2 gün önce komple kapadılar grok u düzenleyip geri açarlar

En başta kimin şikayet ettiğini az çok tahmin edebiliyorum :kappa:

1752182891423.webp

1752182904046.webp

En son bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı'na küfür ettirmişler, o yüzden dava açılmış. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,294
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri