TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
Ne oldu bu grok'a
Erdoğan İhtilal Olmadan Gitmez Falan Dedi Normalde Küfür Etmiyordu Herkese Sövdü Dini Milli Falan Bana Bile Sövdü AyıbNe oldu bu grok'a
Muhtemelen gerçektir, x kullanmıyorumErdoğan İhtilal Olmadan Gitmez Falan Dedi Normalde Küfür Etmiyordu Herkese Sövdü Dini Milli Falan Bana Bile Sövdü AyıbAlıntıyı görüntüle
Ne oldu bu grok'a
kullanicilar grok'u kufur ettirmenin bir yolunu buldu grok da bir aykiriya donustu
Bende boyle tahmin etmistim, tesekurlerKullanıcılar küfürlü cevap verecek şekilde sohbetler başlattı. Grok'a erişim engeli gündeme gelince, malum partinin trollerinin mağduriyet yaratmak adına işi daha da ileri götürdüğüne dair söylentiler var. Kaldı ki Fahrettin Altun'un görevden alınması bunu doğrular nitelikte.
son gelen güncellemede bir hata olmuş , olması gerekenden daha fazla filtresiz hale gelince herkese sövmeye başladı. Sonra dünyada yapay zekaya soruşturma açan ilk ülke olduk ve erişim engeli yediNe oldu bu grok'a
En başta kimin şikayet ettiğini az çok tahmin edebiliyorumKullanıcılar küfürlü cevap verecek şekilde sohbetler başlattı. Grok'a erişim engeli gündeme gelince, malum partinin trollerinin mağduriyet yaratmak adına işi daha da ileri götürdüğüne dair söylentiler var. Kaldı ki Fahrettin Altun'un görevden alınması bunu doğrular nitelikte.