Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Grundig HD8082 Saç Kurutma Makinesi 790 TL !

elemin

80+ Bronze

~helloworld

80+ Bronze
Alırsam powertech yada philips alirim en azindan bilinen kendini kanitlamiş urunleri var ,bunu bilmiyorum genelde alt seviye oluyor bunlar grundig ,beko, arçelik parçalari falan hep ayni 3 marka ortak urun yapip isim basiyor falan belki urun bile onlarin degil

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,311
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Alırsam powertech yada philips alirim en azindan bilinen kendini kanitlamiş urunleri var ,bunu bilmiyorum genelde alt seviye oluyor bunlar grundig ,beko, arçelik parçalari falan hep ayni 3 marka ortak urun yapip isim basiyor falan belki urun bile onlarin degil
Bir tanıdığımızın önerisi üzerine powertech marka almıştık, 10 yıla yaklaştı hala sorunsuz çalışıyor, ben onu yurda getirdiğim için eve üst modelinden bir tane daha aldık 2 3 sene önce o da sorunsuz çalışıyor şimdilik. Grundig ve Philips hakkında fikrim yok ama powertechi rahatlıkla önerebilirim.

ghnn

80+ Bronze
valla benim grundig marka saç kurutma makinem var bozulmuştu arçelik servisine gittim yenisini verdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
powertec gerçekten güzel marka cidden öneririm. dyson tarzı yeni model saç kurutma makinesi de çıkartmışlar bir alasım geldi. powertec tr 3333 modelin ismi.

Son düzenleme:

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes k
3 seneye yakındır evde grundig kullanıyoruz bundan önceki powertech 2 sene dayanmadı

~helloworld

80+ Bronze
Bir tanıdığımızın önerisi üzerine powertech marka almıştık, 10 yıla yaklaştı hala sorunsuz çalışıyor, ben onu yurda getirdiğim için eve üst modelinden bir tane daha aldık 2 3 sene önce o da sorunsuz çalışıyor şimdilik. Grundig ve Philips hakkında fikrim yok ama powertechi rahatlıkla önerebilirim.
bende ikisini kullanıyorum ikisi de kefil olunacak ürünler eski philips kurutma makinem var yaklaşık 7 yıllık falan powertech de aşağı yukarı ondan 1-2 sene sonra alındı, traş makineleri de iyi hocam onları da önerebilirim her markanın her ürünü iyi değildir tabii ki onu da göz önünde bulunaraktan belirtmiş olayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla benim grundig marka saç kurutma makinem var bozulmuştu arçelik servisine gittim yenisini verdiler
o zaman arçelik beko grundig iş birliğini belirttiğim gibi siz de kanıtlamış oldunuz. Yenisini vermeleri iyi olmuş hocam her zaman olmayabilir ama.

3 seneye yakındır evde grundig kullanıyoruz bundan önceki powertech 2 sene dayanmadı
hocam belirttiğim gibi her markanın her ürünü her modeli iyi olmayabilir kullanan 1 senede kullanıyor 10 sene de yorumlarda görüyoruz. Sizin şansınıza veya artık her nedense memnun kalmamışsınız anlaşılan olabilir grundig falan kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın evdeki LCD de grundig bizim

hatta philips kurutma makinemi nasıl aldığımı anlatayım ilk konuyla alakasız da anlatasım geldi sene kaç hatırlamıyom tablet alacağız 600tl bütçemiz var reeder diye bir şey çıkmış turuncu mağazadan elden aldık bir süre sonra çok çok absürt sorunlar yaşadık ve teknik servisi bile tamir edemedi firma o zamanlar yeni yeni ürün tanıtıyordu herhalde. Sonra bize mağazada kullanabileceğimiz bir kupon verdiler eşdeğer gittim philips bir kurutma makinesi, bir adet klavye mouse seti , bir adet rondo ,bir adet de ütü almıştık klavye mouse seti hariç hepsi çalışıyor gariptir ki :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Top Bottom