Alırsam powertech yada philips alirim en azindan bilinen kendini kanitlamiş urunleri var ,bunu bilmiyorum genelde alt seviye oluyor bunlar grundig ,beko, arçelik parçalari falan hep ayni 3 marka ortak urun yapip isim basiyor falan belki urun bile onlarin degil
Alırsam powertech yada philips alirim en azindan bilinen kendini kanitlamiş urunleri var ,bunu bilmiyorum genelde alt seviye oluyor bunlar grundig ,beko, arçelik parçalari falan hep ayni 3 marka ortak urun yapip isim basiyor falan belki urun bile onlarin degil
Bir tanıdığımızın önerisi üzerine powertech marka almıştık, 10 yıla yaklaştı hala sorunsuz çalışıyor, ben onu yurda getirdiğim için eve üst modelinden bir tane daha aldık 2 3 sene önce o da sorunsuz çalışıyor şimdilik. Grundig ve Philips hakkında fikrim yok ama powertechi rahatlıkla önerebilirim.
powertec gerçekten güzel marka cidden öneririm. dyson tarzı yeni model saç kurutma makinesi de çıkartmışlar bir alasım geldi. powertec tr 3333 modelin ismi.
Bir tanıdığımızın önerisi üzerine powertech marka almıştık, 10 yıla yaklaştı hala sorunsuz çalışıyor, ben onu yurda getirdiğim için eve üst modelinden bir tane daha aldık 2 3 sene önce o da sorunsuz çalışıyor şimdilik. Grundig ve Philips hakkında fikrim yok ama powertechi rahatlıkla önerebilirim.
bende ikisini kullanıyorum ikisi de kefil olunacak ürünler eski philips kurutma makinem var yaklaşık 7 yıllık falan powertech de aşağı yukarı ondan 1-2 sene sonra alındı, traş makineleri de iyi hocam onları da önerebilirim her markanın her ürünü iyi değildir tabii ki onu da göz önünde bulunaraktan belirtmiş olayım
hocam belirttiğim gibi her markanın her ürünü her modeli iyi olmayabilir kullanan 1 senede kullanıyor 10 sene de yorumlarda görüyoruz. Sizin şansınıza veya artık her nedense memnun kalmamışsınız anlaşılan olabilir grundig falan kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın evdeki LCD de grundig bizim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta philips kurutma makinemi nasıl aldığımı anlatayım ilk konuyla alakasız da anlatasım geldi sene kaç hatırlamıyom tablet alacağız 600tl bütçemiz var reeder diye bir şey çıkmış turuncu mağazadan elden aldık bir süre sonra çok çok absürt sorunlar yaşadık ve teknik servisi bile tamir edemedi firma o zamanlar yeni yeni ürün tanıtıyordu herhalde. Sonra bize mağazada kullanabileceğimiz bir kupon verdiler eşdeğer gittim philips bir kurutma makinesi, bir adet klavye mouse seti , bir adet rondo ,bir adet de ütü almıştık klavye mouse seti hariç hepsi çalışıyor gariptir ki