Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Hakem harbi gsyi kolluyor gsli adam bile içten içe görüyordur bunu,immobile net gole giderken faul yapıldı vermedi hakem
Bu yorumu yapabilmek için kör olman lazım icardinin bileğine 2 kere basıldı kart yok , beşiktaşlı oyuncu yere uzanıyor veya girilen ikili mücadelelerde verilen faullere bakarsan kim kollanıyor anlarsın fauller de 12-6 zatenHakem harbi gsyi kolluyor gsli adam bile içten içe görüyordur bunu,immobile net gole giderken faul yapıldı vermedi hakem
güncelledim2 0 güncelleyin
Bize yapılan haksızlıklara bak önce,icardi kendini yere attı ayrciaBu yorumu yapabilmek için kör olman lazım icardinin bileğine 2 kere basıldı kart yok , beşiktaşlı oyuncu yere uzanıyor veya girilen ikili mücadelelerde verilen faullere bakarsan kim kollanıyor anlarsın fauller de 12-6 zaten
kanka zaten şu türkiyede bir takım yeniliyorsa hakem suçlu zaten takımda suç yok kiBize yapılan haksızlıklara bak önce,icardi kendini yere attı ayrcia
Pozisyonu izlersen ayağına basıldığını görürsün topla alakası yok , 2. Yarıda immobileye müdahale olmadan yere yattığı pozisyonda davinsonun aldığı sarıyı da konuşalım mı biraz , penaltı alamadınız ya saldırcak yer arıyosunuzBize yapılan haksızlıklara bak önce,icardi kendini yere attı ayrcia
Nalaka kral cidden haksızlık yapılıyorsa yapiliyor derim yanikanka zaten şu türkiyede bir takım yeniliyorsa hakem suçlu zaten takımda suç yok ki
Az objektif ol be agaPozisyonu izlersen ayağına basıldığını görürsün topla alakası yok , 2. Yarıda immobileye müdahale olmadan yere yattığı pozisyonda davinsonun aldığı sarıyı da konuşalım mı biraz , penaltı alamadınız ya saldırcak yer arıyosunuz
bak kral her takımda da böyle bjk gs fb bütün hepsi dostum haksızlık iki tarafada yapılıyorNalaka kral cidden haksızlık yapılıyorsa yapiliyor derim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az objektif ol be aga
Gsnin kollandigi belli amabak kral her takımda da böyle bjk gs fb bütün hepsi dostum haksızlık iki tarafada yapılıyor
zannetmiyorumGsnin kollandigi belli ama
Ndour hayal edilemeyecek kalitede oynuyor hocam. Yapmayın etmeyin.Semih Kılıçsoy çöpü maçı sattı onun yerine muçi yi alırım ndour yerine de musrati yi alırım oldu bitti
hocam ilk golde semihin hatası var benceNdour hayal edilemeyecek kalitede oynuyor hocam. Yapmayın etmeyin.