100 lira için almaya gerek yok o zaman corsair lar iyi galiba overclock için 3200 mhz ler"Jigsaw"
Normal RAM işte dostum, Fiyat/Performans ürünü, şu an indirimde sanırım, fiyatı gayet iyi, tavsiye ederim.
Yalnız söyleyeyim çipleri overclock'a yatkın değil, pek bir şey bekleme.
Hynix CJR falan gelirse 3333 MHz yapılıyor ama, @RevDeisDou yaptı.
Alakası yok.100 lira için almaya gerek yok o zaman corsair lar iyi galiba overclock için 3200 mhz ler
Dostum o fiyattaki Vengeance LPX'lerdeki overclock performansı sıfır.100 lira için almaya gerek yok o zaman corsair lar iyi galiba overclock için 3200 mhz ler
R5 3600 palit 2070 super e hangi ramlari önerirsinizDostum o fiyattaki Vengeance LPX'lerdeki overclock performansı sıfır.
Corsair de zaten rastgele çip koyuyor, ürün kodu aynı ama çip farklı.
Koydukları çipler overclock'a müsait değil.
Overclock düşünmüyorsan aldığın RAM'lerin bir önemi yok, istediğini al geç.R5 3600 palit 2070 super e hangi ramlari önerirsiniz
En azından CJR sahte olandan değil anladın sen"Jigsaw"
Normal RAM işte dostum, Fiyat/Performans ürünü, şu an indirimde sanırım, fiyatı gayet iyi, tavsiye ederim.
Yalnız söyleyeyim çipleri overclock'a yatkın değil, pek bir şey bekleme.
Hynix CJR falan gelirse 3333 MHz yapılıyor ama, @RevDeisDou yaptı.
İleride düşünüyorum o yüzden alt yapıyı sağlam tutayimOverclock düşünmüyorsan aldığın RAM'lerin bir önemi yok, istediğini al geç.
LPX almasın ama yine de XMP değerleri YAVAŞ.Overclock düşünmüyorsan aldığın RAM'lerin bir önemi yok, istediğini al geç.
RAM için bütçen ne?İleride düşünüyorum o yüzden alt yapıyı sağlam tutayim
Max 750 liraLPX almasın ama yine de XMP değerleri YAVAŞ.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RAM için bütçen ne?