🔥İndirim GSKILL Ripjaws S5 DDR5 6000MHz 3.552₺

patriot adamdır :) tekel düşmanı.

Onun CL nin düşük olması veya yüksek olmasıyla alakası yok. Bellek üreticisiyle alakası var. 6400 CL40 ramleri CL28 e kadar düşürebiliyorsun çünkü hynix. Bu konudaki Gskiller Samsung belleğe sahip bunlar düşmüyor o kadar.
silicon lotteryden bahsediyorsanız tabi onun için memory controllerin de iyi denk gelmiş olması lazım

Çökmelik;

Eski sistemimde kullandım gayet iyi ama Cl 36 yerine 30 olsaydı çok daha iyi olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4-4.5k bütçe ile 6000/CL30 ne tercih edilebilir? Expo açılacak.

Son düzenleme:
silicon lotteryden bahsediyorsanız tabi onun için memory controllerin de iyi denk gelmiş olması lazım
Hayır üreticiden bahsediyorum. Tüm hynix bellekler cl26 ya kadar düşüyor. Samsunglar düşmüyor. Cl40 olanda düşüyor cl36 olanda.

Peki bunu almak ne kadar mantıklı? @Ckribrahim

Bir sorunu falan yoksa iyi gibi geldi de fiyatı. Uzak durulmalı vs. dediğiniz bir durum var mı?

XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram... 3.722 TL - 2 adet alınırsa 7.444 TL

Çip konusunda bir bilgim yok ama standart bir kullanıcı için F/P ürünleri arasında. Alınabilir bence.
Kaliteli diye biliyorum sanırım o fiyat bareminde en iyi seçim xpg olur sanırım.

Peki bunu almak ne kadar mantıklı? @Ckribrahim

Bir sorunu falan yoksa iyi gibi geldi de fiyatı. Uzak durulmalı vs. dediğiniz bir durum var mı?

XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram... 3.722 TL - 2 adet alınırsa 7.444 TL

6000 Mhz cl30 olan tüm ramleri alabilirsiniz dostum hepsi hynix ucuz olanı veya beğendiğini al geç.

Geri