silicon lotteryden bahsediyorsanız tabi onun için memory controllerin de iyi denk gelmiş olması lazımOnun CL nin düşük olması veya yüksek olmasıyla alakası yok. Bellek üreticisiyle alakası var. 6400 CL40 ramleri CL28 e kadar düşürebiliyorsun çünkü hynix. Bu konudaki Gskiller Samsung belleğe sahip bunlar düşmüyor o kadar.
Eski sistemimde kullandım gayet iyi ama Cl 36 yerine 30 olsaydı çok daha iyi olurdu.Çökmelik;
GSKILL 32GB (2x16) Ripjaws S5 DDR5 6000MHz CL36 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16) Ripjaws S5 DDR5 6000MHz CL36 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2 adet alımda 4.5k fiyata geliyor. Expo destekli ramler.Eski sistemimde kullandım gayet iyi ama Cl 36 yerine 30 olsaydı çok daha iyi olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4-4.5k bütçe ile 6000/CL30 ne tercih edilebilir? Expo açılacak.
Nasıl değer mı hocam RGB olması çok iyi gibi2 adet alımda 4.5k fiyata geliyor. Expo destekli ramler.
Hayır üreticiden bahsediyorum. Tüm hynix bellekler cl26 ya kadar düşüyor. Samsunglar düşmüyor. Cl40 olanda düşüyor cl36 olanda.silicon lotteryden bahsediyorsanız tabi onun için memory controllerin de iyi denk gelmiş olması lazım
Çip konusunda bir bilgim yok ama standart bir kullanıcı için F/P ürünleri arasında. Alınabilir bence.Nasıl değer mı hocam RGB olması çok iyi gibi
Kaliteli diye biliyorum sanırım o fiyat bareminde en iyi seçim xpg olur sanırım.Çip konusunda bir bilgim yok ama standart bir kullanıcı için F/P ürünleri arasında. Alınabilir bence.
6000 Mhz cl30 olan tüm ramleri alabilirsiniz dostum hepsi hynix ucuz olanı veya beğendiğini al geç.Peki bunu almak ne kadar mantıklı? @Ckribrahim
Bir sorunu falan yoksa iyi gibi geldi de fiyatı. Uzak durulmalı vs. dediğiniz bir durum var mı?
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram... 3.722 TL - 2 adet alınırsa 7.444 TL
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkürler.6000 Mhz cl30 olan tüm ramleri alabilirsiniz dostum hepsi hynix ucuz olanı veya beğendiğini al geç.