Arkadaşlar ryzen 3 3200g için gskill 8 gb alayım yoksa corsair vengeance 8 gb mi alayim ikiside 3000mhz birde 8 yetermi yoksa bi 8 daha mi alayim şimdilik 8 almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda param olunca alırım diye düşündüm sizce
Kanka sence bendeki bu RAMi ben kaç TL ye okuturum 2. elden? eğer iyi para ederse bir alıcı bulduktan sonra hemen değiştireyim diyorum garantisi de faturası da var bendeLPX' mi o? Almayın. Forumda bazı şeylerin değişmesinin vakti geldi...
Sırada alınmaması gereken RA. Neyse fazla kaptırdım. G.Skill olanı al.
350 /8gb yaz pazarlıkla inerlerKanka sence bendeki bu RAMi ben kaç TL ye okuturum 2. elden? eğer iyi para ederse bir alıcı bulduktan sonra hemen değiştireyim diyorum garantisi de faturası da var bende
Sıfırı zaten 300TL 350TL çok olmaz mı? Pazarlıkla ne kadar düşeyim?350 /8gb yaz pazarlıkla inerler
350 yaz san Zorzair ay Corsair diye. 270' e falan bırak :dSıfırı zaten 300TL 350TL çok olmaz mı? Pazarlıkla ne kadar düşeyim?
Şimdi 8 gb alıp sonra bi 8 alıp takarsam sıkıntı olurmu350 yaz san Zorzair ay Corsair diye. 270' e falan bırak :d
Yerine ne alayım dersin? Mümkünse sattığım fiyatın aynısı olsun350 yaz san Zorzair ay Corsair diye. 270' e falan bırak :d
Sıkıntı olacağını sanmıyorumŞimdi 8 gb alıp sonra bi 8 alıp takarsam sıkıntı olurmu
Şu an gskill in 8 gb ti 270 tlYerine ne alayım dersin? Mümkünse sattığım fiyatın aynısı olsun
Tamam sağol abiYerine ne alayım dersin? Mümkünse sattığım fiyatın aynısı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı olacağını sanmıyorum
Zaten aklımda o var ama @RevDeisDou da onaylarsa bir de ben bu Ripjavs RAMleri kaç MHz ye OClerim? CL15 3500MHz falan olur mu?Şu an gskill in 8 gb ti 270 TL