Neler Yeni

Gsm Operatör Saçmalıkları

Freix

80+ Bronze
Şu anda Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya tarifesini kullanıyorum ve aylık 445 TL ödüyorum. Tarifem, 2. ayın sonunda sona eriyor. Yeni bir hatta geçmek istemiyorum ancak aynı tarife için 930 TL fiyat talep ediyorlar. Yeni müşterilere ise aynı tarife 630 TL’ye sunuluyor. Neredeyse tüm firmalarda aynı durum söz konusu; eski müşterilere daha yüksek fiyat uygulanıyor.

Başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum ancak Vodafone'da da benzer bir tarife 900 TL. Sosyal medyada aylık 500 GB internet kullanan biri olarak sınırsız internet paketine mecburum, fakat bu fahiş fiyatlarla almak imkânsız hale geldi. Şu an kullandığım paketi 630 TL’ye almayı bile kabul ederim, ancak eski veya sabit müşterilere yüksek fiyat dayatılıyor.

Bu tür tekelleşmenin ve adaletsiz fiyat politikasının bir an önce sona ermesi gerekiyor...

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Yunus
Şu anda Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya tarifesini kullanıyorum ve aylık 445 TL ödüyorum. Tarifem, 2. ayın sonunda sona eriyor. Yeni bir hatta geçmek istemiyorum ancak aynı tarife için 930 TL fiyat talep ediyorlar. Yeni müşterilere ise aynı tarife 630 TL’ye sunuluyor. Neredeyse tüm firmalarda aynı durum söz konusu; eski müşterilere daha yüksek fiyat uygulanıyor.

Başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum ancak Vodafone'da da benzer bir tarife 900 TL. Sosyal medyada aylık 500 GB internet kullanan biri olarak sınırsız internet paketine mecburum, fakat bu fahiş fiyatlarla almak imkânsız hale geldi. Şu an kullandığım paketi 630 TL’ye almayı bile kabul ederim, ancak eski veya sabit müşterilere yüksek fiyat dayatılıyor.

Bu tür tekelleşmenin ve adaletsiz fiyat politikasının bir an önce sona ermesi gerekiyor...
Bende aynı şeyi Turkcell de yaşıyorum. En az 50 defa aradılar açmadım böyle saçmalık aç gözlülük olmaz. Taahhüt bitiyor 12 güne ne yapacağım valla bilmiyom

Freix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı şeyi Turkcell de yaşıyorum. En az 50 defa aradılar açmadım böyle saçmalık aç gözlülük olmaz. Taahhüt bitiyor 12 güne ne yapacağım valla bilmiyom
En ucuz pakete bakıyorum 250 300tl bir işe yaramıyor. En son takcam kafayı hiç paket almıcam dünyadan soyutlanacağım.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Yunus
En ucuz pakete bakıyorum 250 300tl bir işe yaramıyor. En son takcam kafayı hiç paket almıcam dünyadan soyutlanacağım.
Muhtemel bende öyle yapacağım hocam 12 saat disardayim kütüphane internetini kullanıyorum. 190tl lik pakete 500 TL veremem kusura bakmasinlar

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Alihan YILMAZ
Hattını kapat. Bir süre sonra yeni hat al.

Freix

80+ Bronze
Hattını kapat. Bir süre sonra yeni hat ak.
işim gereği onlarca numara kayıtlı ve sürekli kullanmak zorundayım, numara değişikliği tüm düzenimi bozacak ama düşünmüyor değilim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Alihan YILMAZ
Son günü bekle. Yeni kampanya önerecekler mutlaka. Hatta son dakikayı.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ahmet Hakan
Hattını kapat. Bir süre sonra yeni hat al.
Yeni hat açtırma ücreti?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son günü bekle. Yeni kampanya önerecekler mutlaka. Hatta son dakikayı.
Önermiyorlar. Hepsi aralarında anlaşmalı. Birbirlerine müşteri transfer etmek için yapıyorlar. Fiyatları da ortak belirliyorlar.

Böyle bir tarife belki uyabilir sana.

Freix

80+ Bronze
Yeni hat açtırma ücreti?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önermiyorlar. Hepsi aralarında anlaşmalı. Birbirlerine müşteri transfer etmek için yapıyorlar. Fiyatları da ortak belirliyorlar.

Böyle bir tarife belki uyabilir sana.
hocam sanırım yanlış anladınız 500gb kullanıyorum ortalama

Freix

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,900
Üyeler
166,850
Son üye