bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Daha fazla indirim gelir mi yoksa alayım mı csden biriktirdiğim 7.5 dolar var hesapta.
Epicde 375 lere kadar düşüyordu premium hemdeDaha fazla indirim gelir mi yoksa alayım mı csden biriktirdiğim 7.5 dolar var hesapta.
gta5 in zaten suan sadece premium versiyonu satiliyorEpicde 375 lere kadar düşüyordu premium hemde
Bence al hesabinda dursun sıkılınca insanın hep gta5 oynayası geliyorDaha fazla indirim gelir mi yoksa alayım mı csden biriktirdiğim 7.5 dolar var hesapta.
Doğrudur hocam online dışında sarmıyorgta5 in zaten suan sadece premium versiyonu satiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence al hesabinda dursun sıkılınca insanın hep gta5 oynayası geliyor
ben hic gta online oynamadim yinede sariyor acik dunyada bos bos araba surmek bileDoğrudur hocam online dışında sarmıyor
online eskisi gibi herkes hile değilse çok daha güzel, denemeni tavsiye ederimben hic gta online oynamadim yinede sariyor acik dunyada bos bos araba surmek bile
en basic herkezin kullandigi modest menu çalişmiyor şuan arkadaşlarla girilecekse girilironline eskisi gibi herkes hile değilse çok daha güzel, denemeni tavsiye ederim
ps plus aboneligim yok pc de de oynamamaya zaman yokonline eskisi gibi herkes hile değilse çok daha güzel, denemeni tavsiye ederim
Ben normalde full cs oynuyorum işte ordan kasa masa düşürürsem onun parasıyla oyun alıyorum. Yani bir oyuna 200 tlddn fazla para vermek istemem. Şuan biraz daha bekletmeyi düşünüyorum steam bakiyeniz birikir acaba zam gelebilir mi gta 5 eEpicde 375 lere kadar düşüyordu premium hemde
Zam gelebilir dahada düşebilir belli olmazBen normalde full cs oynuyorum işte ordan kasa masa düşürürsem onun parasıyla oyun alıyorum. Yani bir oyuna 200 tlddn fazla para vermek istemem. Şuan biraz daha bekletmeyi düşünüyorum steam bakiyeniz birikir acaba zam gelebilir mi gta 5 e