GTA 5 düşük FPS ? neden

Şu anda ekran kartı stokları sorunlu. Sisteminiz kötü değil, RAM alınıp yola devam edilebilir.
Dostum dürüst olalım adam apu kullanıyor fark ettiysen. Üstüne üstlük 8*1.

Sanırım tam okumadınız. Konu sahibi, baştan sistem dizmeyi düşünüyor. Ben de dedim ki, ekran kartı stokları şu an sorunlu olduğundan şu anki sistemine RAM alıp idare edebilir dedim.

Ram alsam kaç FPS olur
45-50 Çıkar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende herkese boş yere kızgın atmayı kes.Geçende bana doğru şeyleri söylüyorum gittin kızgın attın birde mesajı siliyordun adam doğru söylüyor sistemi iyi aslında 1 tane daha ram alsa onu 2-3 sene low ayarlarda götürür her oyunda.

45-50 Çıkar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende herkese boş yere kızgın atmayı kes.Geçende bana doğru şeyleri söylüyorum gittin kızgın attın birde mesajı siliyordun adam doğru söylüyor sistemi iyi aslında 1 tane daha ram alsa onu 2-3 sene low ayarlarda götürür her oyunda.
Dostum ekran kartı yok ne kadar iyi olabilir işlemci zaten çok iyi değil? Yanlış şeyleri yediremiyorsan insanlarada doğru gibi yansıtma.

Dostum ekran kartı yok ne kadar iyi olabilir işlemci zaten çok iyi değil? Yanlış şeyleri yediremiyorsan insanlarada doğru gibi yansıtma.
Sistemi iyi,kötü değil valorant orta ayarlarda 60+fps alır csgo low ayarlarda 60+ alır zaten o sistemle ultra oyunlar oynayacak değil herhalde? Yanlış bilgi vermiyorum apu sistemler ekran kartı takılmadanda iyi boş boş yorum yapmayın burda.

Sistemi iyi,kötü değil valorant orta ayarlarda 60+fps alır csgo low ayarlarda 60+ alır zaten o sistemle ultra oyunlar oynayacak değil herhalde? Yanlış bilgi vermiyorum apu sistemler ekran kartı takılmadanda iyi boş boş yorum yapmayın burda.
tamam

düükde 60 alıyorum

düükde 60 alıyorum
Sen bunların dediğine bakma, apu sistemlerde çift kanal desteği çok önemli aynı ramden 1 tane daha al kullan çünkü bu devirde ekran kartı alınmaz fiyatlar uçuk.. Ama benim bütcem var alırım diyosan orasını bilemem.

Geri