eyvallahh. peki yeniden 94gb mi indircek alan yok çünkümağazada arama yerine grand theft auto yaz tüm seçenekleri göster orda enchanted gözüküyor, ona basınca sayfasına giriyor kütüphanede yazıyor, sonra kütüphaneye bas satın alınma tarihine göre sırala en başta çıkıyor
Evet, baştan indirmen lazım, 91 GB yer kablıyor, 89 GB indirme boyutu.eyvallahh. peki yeniden 94gb mi indircek alan yok çünkü
neyse kalsın gtx 1650 için çok faydalı olcağını sanmıyorumSaçma bir şekilde sık sık ekran kartı kullanımın düşüyor ve kasma yapıyor. DLSS açmak darboğaza sebep oluyor ben de, bu da saçma. Frame Generation eklenmiş sanıyordum, yokmuş. Nvidia App oyunu görmediği için DLSS 4 açılamıyor, 3 kullanılabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, baştan indirmen lazım, 91 GB yer kablıyor, 89 GB indirme boyutu.
DLSS'in faydası olur, ayrıca oyunu baya hafifletmişler, grafikler iyileştirilmesine rağmen eski versiyonundan daha fazla FPS alıyorum ve çok daha hızlı açılıyorneyse kalsın gtx 1650 için çok faydalı olcağını sanmıyorum
eskisini silip bunu indireceksin zaten o yüzden diskten kaybın olmazneyse kalsın gtx 1650 için çok faydalı olcağını sanmıyorum