Neler Yeni

Gta 5de araba nasıl satılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Gta 5de yeni araba satın almak istiyorum fakat halihazırda her karakterin bir arabası olduğu için yenisi koyucak yerin yok diyor. Elimde bulunan arabayı nasıl satarım? (Story mode)

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Gta 5de yeni araba satın almak istiyorum fakat halihazırda her karakterin bir arabası olduğu için yenisi koyucak yerin yok diyor. Elimde bulunan arabayı nasıl satarım? (Story mode)
Unique yani benzersiz arabadır o oyunda başka bir tane daha yoktur. Elinden çıkaramazsın. Storyde ilerledikçe garajlar açılır bir garaj satın alıp orda kullanabilirsin arabanı.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Onu satamazsın ileride garaj satın alınca alırsın arabanı yani groove city garage ı al alırsın istediğin arabayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Tam da dediğin gibi yaptım @Dark Lighting hocam. Grove city garagı alıp hayalimdeki arabayı aldım (Pegassi zentorno). Sonrasında garaja gidip ona bindim. Watchdogs 2 gibi arabamızı yanımıza çağırma özelliği bildiğiniz gibi gta 5de yok. Göreve bu arabayla gidersem bu araba görev sonu orada olacak mı? Yani main araba artık bu mu? Garajdan buna binip çıkmam yeter mi?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Tam da dediğin gibi yaptım @Dark Lighting hocam. Grove city garagı alıp hayalimdeki arabayı aldım (Pegassi zentorno). Sonrasında garaja gidip ona bindim. Watchdogs 2 gibi arabamızı yanımıza çağırma özelliği bildiğiniz gibi gta 5de yok. Göreve bu arabayla gidersem bu araba görev sonu orada olacak mı? Yani main araba artık bu mu? Garajdan buna binip çıkmam yeter mi?
Hocam çağırabiliyorsun o arabayı aldığın firmanın ismi rehberinde kayıt oluyor baturayda görüyordum arıyordu araba geliyordu

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Main araban mı bilemiyorum bende fazla oynamamıştım franklinin yeni evine kadar oynadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Teşekkürler. Arabayla göreve gittim. Sonra etrafta göremedim. Garaja geri gittim yoktu. Arabayı kaybettim iyi mi hahaha :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Hocam gittim 2 tane seçenek sundu. İkisine de 250-250 ödedim ama arabaların ilginç bir şekilde benimle alakası yok. Pembe spor araba almıştım beyaz bir jipin cezasını ödemiş oldum hahaha.

Top Bottom