The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Arkadaşlar epic games heabımda da gta 5 var steam hesabımda da var hangisinden indireyim
Ben olsam steamdan indiririm fakat epicte kasmak daha kolayArkadaşlar epic games heabımda da gta 5 var steam hesabımda da var hangisinden indireyim
ne gibi avantajlarım olureğer daha önce steam üzerinden mal mülk sahibi değilsen direkt epicten başla daha avantajlı başlıyorsun
Steam ve Epic online kısmında aynı sunucuları kullanıyor mu bilmiyorum ama eğer kullanmıyorsa da steam daha mantıklı. Çünkü oyundayken tek tuş ile tüm menüye erişiyorsun.Ben olsam steamdan indiririm fakat epicte kasmak daha kolay
ne gibi avantajlarım olur
Aynı aynı fakat 1 2 şeyi bedava veriyor o yüzden belki epic tercih edilebilir ama ben steamda vardı çok oynamamıştım steamdan oynadım vallaSteam ve Epic online kısmında aynı sunucuları kullanıyor mu bilmiyorum ama eğer kullanmıyorsa da steam daha mantıklı. Çünkü oyundayken tek tuş ile tüm menüye erişiyorsun.
1 milyon + para veriyor onun dışında ücretsiz garaj ev şirket ve arabalar var ama o araçlar normaldede ücretsiz diye biliyorum.ne gibi avantajlarım olur