Reis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyretSteamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.
Fragmandan beklentilerinizi merak ediyorum. Sizce ön sipariş tarihi gibi şeyler yazılır mı?
Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
ön sipariş gelse bile çoğu oyuncu alamıyacak fiyatlar yüzündenSteamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.
Fragmandan beklentilerinizi merak ediyorum. Sizce ön sipariş tarihi gibi şeyler yazılır mı?
Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
korkum o Bir anda gta 4 remastered diye gelirse..Reis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyret
valla borç harç ben bir yolunu bulurum Özel fiyatlandırma olur diye düşünüyorum benön sipariş gelse bile çoğu oyuncu alamıyacak fiyatlar yüzünden
çoğu oyuncu ya alamıyacak yada sistemi yetmicek zaten oyun muhtemelen en az 150 gb felan olucak sistem gereksinimi felan çoğu oyuncu oyniyamicakkorkum o Bir anda gta 4 remastered diye gelirse..
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla borç harç ben bir yolunu bulurum Özel fiyatlandırma olur diye düşünüyorum ben
Ön siparişi geç bence dedikleri tarih bile tutmayacak sızıntılar yapıldığı zaman 2027 denilmişti sonra rockstar bu sizintilardan oluşan hype i kontrol edebilmek için 2024 un sonu dedi, e ertelese ertelese zaten 2025 in ortalarına erteler bu durumda da 2 seneryo oluşur; bu çok zeki oyuncu kitlesi gereksiz çok hype landigi için ee bune ben gAtA bEjE mOd KuRaRdİm diyecek yada diğer ihtimal rockstar oyun hazır olmadığı için daha ileri bir tarihe erteleyecek ve oyuncu kitlesi de madem bu kadar bekleticektin neden bu kadar hype ladin diyece (rockstar bu hype i avantaja çevirmek zorunda kaldı) he bana sorarsanız 2 ihtimalinde sonucu aynı olacak oyun çıktıktan 1-2 yıl sonra rockstar a sovenler aaaa abi adamlar yapmış yaaaa diyecekSteamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.
Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
gb konusunda bir şey diyemem ama sistem konusunda üzmez diye düşünüyorum. Zaten son birkaç ayda bayağı fp sistem gördük, alanlar alabilen herkes aldı bence. 2060+ oynatır bence düşük ayarlarda bile olsa.çoğu oyuncu ya alamıyacak yada sistemi yetmicek zaten oyun muhtemelen en az 150 gb felan olucak sistem gereksinimi felan çoğu oyuncu oyniyamicak
Ön sipariş konusuna bende güvenmiyorum. Oyunun çıkışını da fazla uzatmazlar bence çünkü yani insan bekledikçe oyundan soğuyor ve bir beklenti oluşmuşken rockstar bunu kaybetmemek ister. 2025’in baharı gibi çıkar bence en geç.Ön siparişi geç bence dedikleri tarih bile tutmayacak sızıntılar yapıldığı zaman 2027 denilmişti sonra rockstar bu sizintilardan oluşan hype i kontrol edebilmek için 2024 un sonu dedi, e ertelese ertelese zaten 2025 in ortalarına erteler bu durumda da 2 seneryo oluşur; bu çok zeki oyuncu kitlesi gereksiz çok hype landigi için ee bune ben gAtA bEjE mOd KuRaRdİm diyecek yada diğer ihtimal rockstar oyun hazır olmadığı için daha ileri bir tarihe erteleyecek ve oyuncu kitlesi de madem bu kadar bekleticektin neden bu kadar hype ladin diyece (rockstar bu hype i avantaja çevirmek zorunda kaldı) he bana sorarsanız 2 ihtimalinde sonucu aynı olacak oyun çıktıktan 1-2 yıl sonra rockstar a sovenler aaaa abi adamlar yapmış yaaaa diyecek
çoğu oyuncu ya alamıyacak yada sistemi yetmicek zaten oyun muhtemelen en az 150 gb felan olucak sistem gereksinimi felan çoğu oyuncu oyniyamicak
Gta 5 çıkalı 10 yıl oldu hala onlinedan para lazsnıyorlar, bir sonu yok zaten oynayamayacak insanlar olsa oyun çıkmazÇoğu oyuncu oynamayacaksa bu adamlar nerden para kazanacak? GTA o şekilde ilerleyen bir seri değil. Sadece GTA değil gerçi çoğu oyun yapan firma piyasada en çok satılan ve üretilen kartı baz alarak oyun sistem gereksinimlerini sunar. Tahminimce 1060 gibi bir kartı taban olarak seçeceklerdir.
Ya knk sen neden hep böyle yazıyon öyle bir şey olmayacak yavReis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyret
%1 de olsa ihtimal var yaYa knk sen neden hep böyle yazıyon öyle bir şey olmayacak yav
korkum o Bir anda gta 4 remastered diye gelirse..