Neler Yeni

GTA 6 (Kaynak Kodları Sızdı Mı?)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
FRAGMAN YAYINDA!

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.
Steamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.

Fragmandan beklentilerinizi merak ediyorum. Sizce ön sipariş tarihi gibi şeyler yazılır mı?

Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
Reis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyret

Sratom0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Ersan
Steamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.

Fragmandan beklentilerinizi merak ediyorum. Sizce ön sipariş tarihi gibi şeyler yazılır mı?

Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
ön sipariş gelse bile çoğu oyuncu alamıyacak fiyatlar yüzünden

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sratom0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Ersan
korkum o :D Bir anda gta 4 remastered diye gelirse..
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla borç harç ben bir yolunu bulurum :D Özel fiyatlandırma olur diye düşünüyorum ben
çoğu oyuncu ya alamıyacak yada sistemi yetmicek zaten oyun muhtemelen en az 150 gb felan olucak sistem gereksinimi felan çoğu oyuncu oyniyamicak

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil

Son 2 Gün..
Son 65 Saat..
Ön siparişi geç bence dedikleri tarih bile tutmayacak sızıntılar yapıldığı zaman 2027 denilmişti sonra rockstar bu sizintilardan oluşan hype i kontrol edebilmek için 2024 un sonu dedi, e ertelese ertelese zaten 2025 in ortalarına erteler bu durumda da 2 seneryo oluşur; bu çok zeki oyuncu kitlesi gereksiz çok hype landigi için ee bune ben gAtA bEjE mOd KuRaRdİm diyecek yada diğer ihtimal rockstar oyun hazır olmadığı için daha ileri bir tarihe erteleyecek ve oyuncu kitlesi de madem bu kadar bekleticektin neden bu kadar hype ladin diyece (rockstar bu hype i avantaja çevirmek zorunda kaldı) he bana sorarsanız 2 ihtimalinde sonucu aynı olacak oyun çıktıktan 1-2 yıl sonra rockstar a sovenler aaaa abi adamlar yapmış yaaaa diyecek

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
çoğu oyuncu ya alamıyacak yada sistemi yetmicek zaten oyun muhtemelen en az 150 gb felan olucak sistem gereksinimi felan çoğu oyuncu oyniyamicak
gb konusunda bir şey diyemem ama sistem konusunda üzmez diye düşünüyorum. Zaten son birkaç ayda bayağı fp sistem gördük, alanlar alabilen herkes aldı bence. 2060+ oynatır bence düşük ayarlarda bile olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön siparişi geç bence dedikleri tarih bile tutmayacak sızıntılar yapıldığı zaman 2027 denilmişti sonra rockstar bu sizintilardan oluşan hype i kontrol edebilmek için 2024 un sonu dedi, e ertelese ertelese zaten 2025 in ortalarına erteler bu durumda da 2 seneryo oluşur; bu çok zeki oyuncu kitlesi gereksiz çok hype landigi için ee bune ben gAtA bEjE mOd KuRaRdİm diyecek yada diğer ihtimal rockstar oyun hazır olmadığı için daha ileri bir tarihe erteleyecek ve oyuncu kitlesi de madem bu kadar bekleticektin neden bu kadar hype ladin diyece (rockstar bu hype i avantaja çevirmek zorunda kaldı) he bana sorarsanız 2 ihtimalinde sonucu aynı olacak oyun çıktıktan 1-2 yıl sonra rockstar a sovenler aaaa abi adamlar yapmış yaaaa diyecek
Ön sipariş konusuna bende güvenmiyorum. Oyunun çıkışını da fazla uzatmazlar bence çünkü yani insan bekledikçe oyundan soğuyor ve bir beklenti oluşmuşken rockstar bunu kaybetmemek ister. 2025’in baharı gibi çıkar bence en geç.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Çoğu oyuncu oynamayacaksa bu adamlar nerden para kazanacak? GTA o şekilde ilerleyen bir seri değil. Sadece GTA değil gerçi çoğu oyun yapan firma piyasada en çok satılan ve üretilen kartı baz alarak oyun sistem gereksinimlerini sunar. Tahminimce 1060 gibi bir kartı taban olarak seçeceklerdir.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Çoğu oyuncu oynamayacaksa bu adamlar nerden para kazanacak? GTA o şekilde ilerleyen bir seri değil. Sadece GTA değil gerçi çoğu oyun yapan firma piyasada en çok satılan ve üretilen kartı baz alarak oyun sistem gereksinimlerini sunar. Tahminimce 1060 gibi bir kartı taban olarak seçeceklerdir.
Gta 5 çıkalı 10 yıl oldu hala onlinedan para lazsnıyorlar, bir sonu yok :) zaten oynayamayacak insanlar olsa oyun çıkmaz

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
sayılı saat çabuk geçiyor agaa

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

The Semih

80+ Gold
korkum o :D Bir anda gta 4 remastered diye gelirse..
1701685392820.png

Korkma ağaçlar ve renklerden anlaşılıyor GTA6 olduğu.

Top Bottom