GTA 6 (Kaynak Kodları Sızdı Mı?)

ilk fragman hoşuma gitmedi umarım diğerleri güzel olur 😀

Asıl ps6 çıktığında sarıcak bu oyun. Ps3 le ps4 arasindaki farkı biliyorsunuz

Beklentimi karşılamadı.

Fragmanın yorumlamasına bakmak istedim, easter gamers tv diye bir kanaldan izledim, videonun sonunda söylüyor ön sipariş olacağını. Zaten söylentiler vardı ancak bir içerik üreticisinden duyunca yazmak istedim.
:D Beklentin neydi dostum? açık dünya oyunu yapmak kolay mı özellikle de ps5 gibi bir çöpe çıkartmaya çalışıyorsan daha zor.

neyini beğenmediniz la, ne olmasını bekliyorsunuz, gayet güzel olmuş, tek fragmandan yargılamayın

Beklentimi karşılamadı.

Fragmanın yorumlamasına bakmak istedim, easter gamers tv diye bir kanaldan izledim, videonun sonunda söylüyor ön sipariş olacağını. Zaten söylentiler vardı ancak bir içerik üreticisinden duyunca yazmak istedim.
Benim gayet beklentilerimi karsilayan bir fragman oldu tabi biraz daha az ablalar gosterseymisler daha iyi olurmus :)
Onun dışında gayet mükemmel bir fragman olmuş

Başlangıçı gerçek insan sandım, o kadar iyi grafikler downgrade yemezse baya kaliteli grafikler

araba üstünde twerk yapan kadın olarak aklımda kaldı gta6

Para herkesde var Türkiyede yasiyirsun diye bu kadar dert ediyorsun anlıyorum seni.Boyle bir oyun sağlam sistem ister yurtdışı sağlam sistemler ucuz ekonomileride iyi her türlü herkes alır bu oyunu.Sen alamadin diye çok koymaz onlara :)

Kendince kafana göre bir sınıflandırma yorumu yapıp ne zırvalıyorsun ya sen. Oyun üreticilerinin bu verileri boşverdiğini falan mı sanıyorsunuz, boş beleş yorum yapıyorsun. 15 yaşındaki çocuğa ne anlatacağım. engelledim geçtim.

1701763822705.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,382
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri