- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle olacak gibiumarım ilk ps5e çıkmaz fragmanı beğendim açıkcası
öyle olacak gibiumarım ilk ps5e çıkmaz fragmanı beğendim açıkcası
2025 ps 2026 pc ye gelecekmiş oyunöyle olacak gibi
Zaten fragman geldi çok iyidiöyle.
Beklentin neydi dostum? açık dünya oyunu yapmak kolay mı özellikle de ps5 gibi bir çöpe çıkartmaya çalışıyorsan daha zor.Beklentimi karşılamadı.
Fragmanın yorumlamasına bakmak istedim, easter gamers tv diye bir kanaldan izledim, videonun sonunda söylüyor ön sipariş olacağını. Zaten söylentiler vardı ancak bir içerik üreticisinden duyunca yazmak istedim.
Benim gayet beklentilerimi karsilayan bir fragman oldu tabi biraz daha az ablalar gosterseymisler daha iyi olurmusBeklentimi karşılamadı.
Fragmanın yorumlamasına bakmak istedim, easter gamers tv diye bir kanaldan izledim, videonun sonunda söylüyor ön sipariş olacağını. Zaten söylentiler vardı ancak bir içerik üreticisinden duyunca yazmak istedim.
Para herkesde var Türkiyede yasiyirsun diye bu kadar dert ediyorsun anlıyorum seni.Boyle bir oyun sağlam sistem ister yurtdışı sağlam sistemler ucuz ekonomileride iyi her türlü herkes alır bu oyunu.Sen alamadin diye çok koymaz onlara
grafikler.Beklentin neydi dostum? açık dünya oyunu yapmak kolay mı özellikle de ps5 gibi bir çöpe çıkartmaya çalışıyorsan daha zor.
pcye o zamanda gelir evet …2025 ps 2026 pc ye gelecekmiş oyun
gta 6 bu kardeşim imkanım olmasa gtümü satar yine alırımön sipariş gelse bile çoğu oyuncu alamıyacak fiyatlar yüzünden