GTA 6 PS3 e gelir mi ?

Dostum sizin Konyayla ne alıp veremediğiniz var kendim Konya'da oturuyorum gayet güzel memleket konu zaten şaka amaçlı açılmış sen neden ortalığı karıştırıyorsun?
Bende şaka amaçlı yazdım zaten hocam.Biliyorum yoksa Konya'yı.

Şu linke tıkla cevabını anlarsın

LİNK

Korkunç bir soru.

android ve ios uyumlu olacakmış

Geldikleri gibi giderler sözü burada da geçerli

genelde modlar anlıyor ironi yi ama yine de tedbir olarak ! koymakta fayda var .
nokta cümleyi bitirdiğini gösterir ama dediğim gibi belki birisi raporlasa dalgınlık-hata- olursa uyarı yer . Lütfen saçma sapan sebeplerden uyarı atmayın !.
Bilgilendirme için sağol. Valla ben 5/5 uyarı almışım. Burada saçma sapan bir düzen var.

Kaos çıkaran, saçma sapan konu açan ya da kin ve nefrete teşvik eden değil; cevap veren ceza alıyor.

Yani konu . veya !’e gelene kadar çok sorun var.

Bilgilendirme için sağol. Valla ben 5/5 uyarı almışım. Burada saçma sapan bir düzen var.

Kaos çıkaran, saçma sapan konu açan ya da kin ve nefrete teşvik eden değil; cevap veren ceza alıyor.

Yani konu . veya !’e gelene kadar çok sorun var.
geçen bir konuda indirim diye 1 aydır aynı fiyatta olan ürünü attılar bende çekinmeden at yalanını videosunu attım (1 dk içinde geri sildim hiçbir mesajda alıntı olmamıştı yine uyarı yedim ) bunlara direk 1 hafta ban atacaklar bir daha dikkatsiz sıcak fırsatlar konusu açamazlar

PS 4 e gelirmi

4'e gelmeyecek ama 3'e gelecek galiba (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri