Gta 6 Series S'te Nasıl Olur?

PS5 kiralamak aklıma yattı aslında ama hem 1 ayda bitirmek için hızlı hızlı oynamak gerekir hem de oyun çıktığında illa fiyatları uçururlar diye düşünüyorum. Gene de şuan en mantıklı seçenek kiralamak gibi duruyor bakacağım.

PS5 kiralamak aklıma yattı aslında ama hem 1 ayda bitirmek için hızlı hızlı oynamak gerekir hem de oyun çıktığında illa fiyatları uçururlar diye düşünüyorum. Gene de şuan en mantıklı seçenek kiralamak gibi duruyor bakacağım.
Kenarda kısa süreli yatırabileceğim 20K var diyorsan PS5 al yanına 1 senelik de üyelik al GTA6 dahil kafana göre istediğin her oyunu oyna seneye yaza doğru aynı fiyata hatta belki daha pahalıya geri sat. Paramı buna yatırmam dersen de 1 ay kirala oyunla beraber keyfine bak. Hem ucuz olsun hem keyfime bakayım dersen de PS kafelere gidilir ama ortam çok rahat olmayacaktır.

GTA5i 3-5 günde falan bitirmiştim ben. O kadar da abartılacak bir uzunluğu olmaz oyunun sadece ne zaman kiralayacaksan o dönem başka işlerin yoğun olmamalı.

GTA 6 Kasımda çıkacak. Şuan zaten iyi bir bilgisayarım var ama GTA 6 ilk çıktığında bilgisayarlara gelmeyecek. Çıkmadan önce 2. el ucuza Series S alsam ve oyunu oynayıp geri satmak istesem bu konsol 1080p sabit 30fps çalıştırabilir mi? En az 1080p ve sabit 30fps olursa belki düşünülebilir.
8 yıllık rdr bile 800p 30fps

onun sebebi rdr2 nin next gen güncelleme almaması ve xbox one sürümü oynatması

2025'in sonlarından beri gelecek diyorlardı. 2026'yı ortaladık. Hiçbir şeyin gelip gittiği yok.

Bilmiyorum internette çok spoiler yersin tadı kalmaz falan diye gazlıyorlar herhalde ondan etkilendim. Birkaç yerde 2027 şubatta çıkacak diye okudum öyleyse hiç gerek yok ama bazıları da en az 1-1,5 sene gerekir diyorlar o bana çok geliyor.
Evet bende mecbur PS alıcam pc ye geç çıkacaksa. Şubat haberleri doğruysa konsol almak mantıklı değil, oyun çıkınca netleşir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri