Gta 6 Series S'te Nasıl Olur?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
GTA 6 Kasımda çıkacak. Şuan zaten iyi bir bilgisayarım var ama GTA 6 ilk çıktığında bilgisayarlara gelmeyecek. Çıkmadan önce 2. el ucuza Series S alsam ve oyunu oynayıp geri satmak istesem bu konsol 1080p sabit 30fps çalıştırabilir mi? En az 1080p ve sabit 30fps olursa belki düşünülebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
900p ye bile düşebilir eski xboxlar gibi, ps4 te gta 5 te şehir içi hızlı araba sürünce fps 24 e kadar bile düşüyodu, yani series s için ilk gün çıkacağı ve optimize edileceği garantiyse iyi kötü oynanır diye düşünüyorum, series s alıyosan çözünürlüğe ve fps ye takılmaman gerekli, ilk sürümlerde belki mikro stutter yaşanma ihtimali de var

GTA 6 Kasımda çıkacak. Şuan zaten iyi bir bilgisayarım var ama GTA 6 ilk çıktığında bilgisayarlara gelmeyecek. Çıkmadan önce 2. el ucuza Series S alsam ve oyunu oynayıp geri satmak istesem bu konsol 1080p sabit 30fps çalıştırabilir mi? En az 1080p ve sabit 30fps olursa belki düşünülebilir.
Bence GTA 6 deneyimini öyle bir konsolla çöpe atma, ilk deneyim çok önemli.

900p ye bile düşebilir eski xboxlar gibi, ps4 te gta 5 te şehir içi hızlı araba sürünce fps 24 e kadar bile düşüyodu, yani series s için ilk gün çıkacağı ve optimize edileceği garantiyse iyi kötü oynanır diye düşünüyorum, series s alıyosan çözünürlüğe ve fps ye takılmaman gerekli, ilk sürümlerde belki mikro stutter yaşanma ihtimali de var
Hadi çözünürlük de o kadar önemli değil de zaten 30fps bile azken sürekli stutter yemesi, düşmesi falan çok sinir bozucu olur. Sabit dropsuz 30fps bile okey bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence GTA 6 deneyimini öyle bir konsolla çöpe atma, ilk deneyim çok önemli.
Maalesef bilgisayar varken 65k'ya ps5 pro alacak imkanım yok.

Git ikinci el temiz PS5 al hem daha kaliteli oynar hem işin bitince daha rahat satarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski mi? 600P oynattığı oyun bile var şu Series S nin.

Gaza gelip fevri davranmamak lazım. PC'ye de yakın zamanda çıkacaktır. Paranı başka şeylere kullan.

Gaza gelip fevri davranmamak lazım. PC'ye de yakın zamanda çıkacaktır. Paranı başka şeylere kullan.
Bilmiyorum internette çok spoiler yersin tadı kalmaz falan diye gazlıyorlar herhalde ondan etkilendim. Birkaç yerde 2027 şubatta çıkacak diye okudum öyleyse hiç gerek yok ama bazıları da en az 1-1,5 sene gerekir diyorlar o bana çok geliyor.

Bilmiyorum internette çok spoiler yersin tadı kalmaz falan diye gazlıyorlar herhalde ondan etkilendim. Birkaç yerde 2027 şubatta çıkacak diye okudum öyleyse hiç gerek yok ama bazıları da en az 1-1,5 sene gerekir diyorlar o bana çok geliyor.
şubat ta çıkacaksa gerek yok aslında maddi durumun varsa ps5 al ama series s ile uğraşma.

vallaha konsolu kullanmış sonra satmış biri olarak bu konsol o gtayı çalıştırdığında grafik hiç iyi olmayacak ya da cadde de insan bile olmaz yükleme sınırı çok kısa olur cila atmaya çalışırlar çok çamur olmasın diye ama işte ne kadar göze batsa da gta 6 oynamış olursun anca

Patates gibi olur ya da PS3 de GTA 5 nasıl olduysa aşağı yukarı onun gibi olur

Çok zor. Olsa bile çok kısılmış grafiklerle gelir ancak. Fikrimce ps5 de ancak 30 fps çalışacak.

Xbox series S almayı bende size tavsiye etmiyorum. Ve xbox series S yüzünden xbox series x konsoluna oyun geç çıkıyor. Ya da çıksa bile konsolun tam performansını gösteremiyor. Ve oyun geliştiricilerini xbox series S bıktırmış durumdadır. Çünkü gerek ram yetersizliğinden, gerekse artık donanım olarak aşırı zayıf kaldığı için bence GTA 6 900p veya 720p olarak çıkar. Benim size tavsiyem PS5 olacaktır.

GTA fanatiklerine göre oyunu 60 FPS veren bir teknoloji henüz yok zaten. Rockstar Games oyunu Series S'e optimize ettiğini söylüyor ama yaygın olarak PS5'te 30 FPS çalışacağı iddia edilen oyun Series S'te nasıl çalışır tartışmalı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri