Kasıma kadar inşallah hayatta kalabilirim. Malum ülkede sokakta yürürken ölme ihtimali var
2026 kasımı 2027 şubat mart diye düşünelim direkt zaten e 1 sene sonra da pc ye gelse 2028 ilk çeyrek de geço oyun 2027 de bile zor çıkar. bu tip ertelenen oyunların sonu belli.
Sanırım bu gidişle gerçekten göremeyeceğiz.Kasıma kadar inşallah hayatta kalabilirim. Malum ülkede sokakta yürürken ölme ihtimali var. şaka bi yana biraz fazla erteleniyo gibi geldi bana. Dan Hauser gittiğinden beri kötü şeyler olmuyodur inşallah firmada. GTA 6 beklentileri karşılamalı bence.
ya benim en büyük düşüncem GTA 6 nın fiyasko çıkacağı. çünkü dan houser oyunlarda önemli rol oynuyodu. RDR2 ye kadar oyunları yaptı. ve firmadan ayrıldıktan sonra çıkan ilk oyun GTA Definitive edition serisi oldu ve berbattı. acaba dan house ayrıldığından beri şirkette iyi şeyler olmadığından oyun yapım kafası değişti ve kötüleştimi.Sanırım bu gidişle gerçekten göremeyeceğiz.![]()
Ertelenmesi kesin gibiydi zaten ama bu kadar erkenden bu kadar büyük bir erteleme sıkıntı sanki, şimdi bu ertelemeyi yapan zaman biraz daha yaklaşınca 2027 diyebilir.
Ahada aynı şeyi düşünüyorum. Aynı anda olmasada bilgisayar versiyonu için 6 aydan fazla beklememeliyiz. Hoş bu saatten sonra kasım 2026 bile zor bence. 7 senede yapamadıklarını ekstra 6 ayda mı yapacaklar? Bence oyun bi yere kadar okey ama dedikleri bu ekstra görevlere gidilen haritalar (sızıntılarda vardı) yada bunları oyuna entegre etmeleri zor gibi. Gta 5 te cayo pericoyu görüyoruz. Adada normal harita gibi gezebileceğin yol yok. Bunları düşününce ve bu kadar ertelenince bence yapamadıkları çok şey var ve bunu açıklayamıyorlar gib hissediyorum.Bu kadar erteleniyorsa PC ile konsol aynı anda çıkış yapmalı, oyun 2 yıl ertelendi neredeyse.
Hocam, Dan Houser GTA 6’nın temelinde yer alıyordu, bu yüzden çizgiden fazla şaştığını sanmıyorum. GTA Definitive Edition olayında ise Rockstar, bu oyunları telefona portlayan yapımcıya yaptırmış. Kolaya kaçarak, daha önce PC için düzgün oyun yapmamış bu ekibe vermişler. Keşke en azından işi düzgün yapabilecek birine verselermiş.ya benim en büyük düşüncem GTA 6 nın fiyasko çıkacağı. çünkü dan houser oyunlarda önemli rol oynuyodu. RDR2 ye kadar oyunları yaptı. ve firmadan ayrıldıktan sonra çıkan ilk oyun GTA Definitive edition serisi oldu ve berbattı. acaba dan house ayrıldığından beri şirkette iyi şeyler olmadığından oyun yapım kafası değişti ve kötüleştimi.