Neler Yeni

GTA 6'yı ERTELEDİLER (26.05.26)

Adamlar Fenerbahçenin bahtsızlığına özenmişler kaç yılda bir oyun çıkaramadı

üzülmeye gerek yok marjinal olalım kimse 2025 yılı için beklemiyordu zaten mutlaka ötelenecekti, çıkışı bir yana piar çalışmaları için de süre lazım..
öyle demeyelimde ben instada her gta 6 bu sene çıkıyor postunda herkesle tartışıyordum bu sene çıkmayacak diye kaynak yok ama 2. fragman çıkmadığına ve oynanışın hala gelmediğine göre 1 2 sene var diyordum gaz aldılar ilk fragmanla diyordum dedikleri yok bunların böyle şeylere ihtiyacı mı var oyun nasıl tamamlanmadı millet çıldırıyor ben yine diyorum oynanış videosu gelmediği sürece oyun daha bitmemiş demektir benim gözümde

Hocam playstation a o zaman çıkacaksa bilgisayara 2027 de çıkarsa şükür edelim.

Şimdi bazı haberciler umarım oyunun çıkış tarihinde 666 var şeytan oyunu yasaklayalım demesin :D

RTX 6000 serisi baya konuşulcak belli oldu

geç olsun güç olmasın, rdr2'yi yetiştireceğiz diye çalışanlar günde 16-18 saat çalışmaya zorlandı.

Bence online zorunlu olacak, ozaman kıramazlar ama rockstar bu hileciler sayesince 150 milyon satanlar açık kapı bırakır illa.
Aynen öyle, su online meselesi rdrdeki gibimi?

Günaydın, şimdi gördüm valla ikinci sigaraya geçtim yeminle bak hala sinirliyim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4000 lira hadi KDV falan 4500 lira para değil, verilir ve oynanır bence. Sadece 2 hafta asgari ücretle çalışmak gere

Yanlış anlama da reis ben asgari kazansam açıkçası bir oyuna 4000-4500TL vermem,veremem.

Piar ne ya? Hey allah cezanı vermesin, PR o, People Relations. :D Güldürdün beni sağ ol.
Ama ben bekliyordum valla yaa. Çıksa da oynayış videolarına baksam diyordum bu yıl...
Hocam, biraz kitap okuyup araştıralım. Yersiz bir çıkış olmuş. Ben sizden daha çok güldüm. İşin tuhafı, 'people relations' yazmayı biliyorsunuz ama yazdığınız şeyin Türkçe anlamını bilmiyorsunuz ama olsun.. 😁

People Relations¹

Geri