öyle demeyelimde ben instada her gta 6 bu sene çıkıyor postunda herkesle tartışıyordum bu sene çıkmayacak diye kaynak yok ama 2. fragman çıkmadığına ve oynanışın hala gelmediğine göre 1 2 sene var diyordum gaz aldılar ilk fragmanla diyordum dedikleri yok bunların böyle şeylere ihtiyacı mı var oyun nasıl tamamlanmadı millet çıldırıyor ben yine diyorum oynanış videosu gelmediği sürece oyun daha bitmemiş demektir benim gözümdeüzülmeye gerek yok marjinal olalım kimse 2025 yılı için beklemiyordu zaten mutlaka ötelenecekti, çıkışı bir yana piar çalışmaları için de süre lazım..
Pcye çıksın 4 saat sonra çıkar cracki ,tlou part2 yarım saatte çıktı nasıl olsaoyunun çıkışı önemli değil ne zaman crack olacak asıl önemli olan o !
Bence online zorunlu olacak, ozaman kıramazlar ama rockstar bu hileciler sayesince 150 milyon satanlar açık kapı bırakır illa.Pcye çıksın 4 saat sonra çıkar cracki ,tlou part2 yarım saatte çıktı nasıl olsa![]()
Aynen öyle, su online meselesi rdrdeki gibimi?Bence online zorunlu olacak, ozaman kıramazlar ama rockstar bu hileciler sayesince 150 milyon satanlar açık kapı bırakır illa.
Ayrı satmaz bu sefer sanmıyom, ama dediğim gibi insiyatif yaparsa cracke online ayrı çıkartır.Aynen öyle, su online meselesi rdrdeki gibimi?
Yanlış anlama da reis ben asgari kazansam açıkçası bir oyuna 4000-4500TL vermem,veremem.Günaydın, şimdi gördüm valla ikinci sigaraya geçtim yeminle bak hala sinirliyim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4000 lira hadi KDV falan 4500 lira para değil, verilir ve oynanır bence. Sadece 2 hafta asgari ücretle çalışmak gere
Hocam, biraz kitap okuyup araştıralım. Yersiz bir çıkış olmuş. Ben sizden daha çok güldüm. İşin tuhafı, 'people relations' yazmayı biliyorsunuz ama yazdığınız şeyin Türkçe anlamını bilmiyorsunuz ama olsun..Piar ne ya? Hey allah cezanı vermesin, PR o, People Relations.Güldürdün beni sağ ol.
Ama ben bekliyordum valla yaa. Çıksa da oynayış videolarına baksam diyordum bu yıl...