Neler Yeni

Gta V kasar mı?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
i5 2500 işlemcisine 1060 6gb ekran kartı takan arkadaşım darboğaz yemeyip sorunsuz her oyunu oynuyor
2500k serisi ve oc yaptıysa gayet normal ama normal serisi ile darboğaz yememesi mümkün değil farkedemiyor olabilir yada bf gibi işlemici
En düşük veya yüksek fark etmiyor. Sıkıntı ilk 20 dakikadan sonra ortaya çıkıyor.
İşlemci ısısı arttıkça mı mesela ?

Evet biraz acaip geliyor ama gerçekten doğru i5 2. 3. Nesil eski gibi gözüksede çok dayanıklı performanslı işlemciler
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 dakikadan sonra ortaya çıkmasının nedeni muhtemelen işlemcinin ısınıp performans kaybetmesinden kaynaklanıyordur
evet fakat gta gibi işlemci ağırlıklı bir oyunda darboğaz yaşamaması bana imkansız gibi geliyor

2500k serisi ve oc yaptıysa gayet normal ama normal serisi ile darboğaz yememesi mümkün değil farkedemiyor olabilir yada bf gibi işlemici

evet fakat gta gibi işlemci ağırlıklı bir oyunda darboğaz yaşamaması bana imkansız gibi geliyor
Bf gibi işlemci ağırlıkllı oyunlar oynadığında gözle görülebilir fark olacaktır.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Bf gibi işlemci ağırlıkllı oyunlar oynadığında gözle görülebilir fark olacaktır.
Düşük ayarlarda oynarsa darboğaz yaşamaz sanırım

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Evet biraz acaip geliyor ama gerçekten doğru i5 2. 3. Nesil eski gibi gözüksede çok dayanıklı performanslı işlemciler

20 dakikadan sonra ortaya çıkmasının nedeni muhtemelen işlemcinin ısınıp performans kaybetmesinden kaynaklanıyordur
Bak kanka bu olabilir. Bu dediğimi formattan önce denemiştim. Misal Witcher da drop sorunum vardı max işlemci gücünü %80 yaptım sorunu çözdüm. Yüklensin hele sizlerle rapor paylaşacağım.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bak kanka bu olabilir. Bu dediğimi formattan önce denemiştim. Misal Witcher da drop sorunum vardı max işlemci gücünü %80 yaptım sorunu çözdüm. Yüklensin hele sizlerle rapor paylaşacağım.
Evet dediğim gibi sıcaklıkdandır seninkine yakın bi işlemci bende var olmadı termal macun değiştir iyi bi fan al

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Max 85 derece görüyordu oyun içinde işlemci.

Evet dediğim gibi sıcaklıkdandır seninkine yakın bi işlemci bende var olmadı termal macun değiştir iyi bi fan al
Hazır sistem :( 2 yıl beklemem lazım dediğini yapmam için.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Evet 85 derece performans kaybına neden olabilir Intel işlemciler 80i geçmemeli
Witcher da bu sorunun önüne geçmiştim. İşlemci gücünü max 80 yapmam sence bu sorunu çözer mi?

Top Bottom