Neler Yeni

GTA VC: Next Gen Edition Geliyor!

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
"I run this town now, me!
Vercetti! Remember the name!!"
- Ray Liotta

Yanlış duymadınız! Definitive Edition saçmalığı sonrası, Revolution Team tarafından GERİ GELİYOR! O yüzden, koltuklariniza sıkı tutunun beyler, bayanlar. BENCE GERCEKTE OLMASI GEREKEN ASIL "Definitive Edition" sonunda geliyor!

Buyurun ShiftDelete.net'den detaylar:

GTA: Vice City Nextgen Edition için geri sayım başladı. Bir grup oyuncu ekip tarafından geliştirilen yeni mod, GTA 4’ün oyun motorunu GTA Vice City’ye getiriyor.

GTA Vice City Nextgen Edition 2025’te çıkacak
Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition’ın beklenen çıkış tarihi, geliştirici ekip Revolution Team tarafından yapılan açıklamayla Ocak 2025’e kaydırıldı. Klasik yapımın GTA 4’ün oyun motoru olan Rage ile yeniden canlandırılmasına odaklanan ekip; ertelemeyi daha kapsamlı testler ve hataların giderilmesi için yaptığını söyledi.

GTA Vice City Nextgen Edition
Revolution Team konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “GTA: Vice City Nextgen Edition’ın oyuncular için olabilecek en kusursuz ve optimize edilmiş sürüm olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ocak ayındaki çıkış tarihini yakalamak istediklerini söyleyen ekip, modun yeni yılın ilk ayında kullanıma sunulacağını aktardı.

Projenin temel geliştirme aşamasının tamamlanmış olması, ekibin son optimizasyonlara odaklanması açısından olumlu bir gelişme. Nextgen Edition, ana hikaye örgüsünün yanı sıra ek görevleri, görsel olarak yenilenmiş Vice City deneyimini ve Rage motoruyla oluşturulmuş ara sahneleri içerecek.

Binalardaki neon efektleri, konsol sürümündeki tüm araçlar ve San Andreas’tan seçilmiş bazı otomobiller de sunulacak sürprizler arasında yer alıyor. Modun ücretsiz olarak indirilebileceğini ve İngilizce dil desteğiyle oynanabileceği aktarıldı.

İlk olarak 2003 yılında piyasaya sürülen Vice City; GTA Trilogy serisiyle aslında yeni nesil sürüme kavuşmuştu. Ancak Rockstar’ın yenileneme girişimleri oyuncular tarafından beğenilmedi.

Son bir not: Koca Rockstar'in yapamadigini daha iyisini oyunun hayranlari yapiyor ya, raksitar geyms sirketine yuh diyorum baska bir sey demiyorum! 😂 Ee haklılar valla... Bu arada... Aranızda DEFECTIVE Edition'ı beğenen var mı? 😂
Rage Engine dediklerine göre, GTA IV gerekli olacak sanırsam modun çalışması için.

Esenlikle kalınız, efendim!

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CupOk

80+ Bronze
Mod çıktı rockstarın telifinden kaçmak için çeşitli yollar denemişler. Ben kurup oynayacağım o b*ktan remasteredlara 60 dolar isteyen rockstar a kapak olsun. 5 tane mod yapımcısının yapabildiğini koskoca şirket beceremedi. Bu firmanın fanboylarına yazık valla

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Mod çıktı rockstarın telifinden kaçmak için çeşitli yollar denemişler. Ben kurup oynayacağım o b*ktan remasteredlara 60 dolar isteyen rockstar a kapak olsun. 5 tane mod yapımcısının yapabildiğini koskoca şirket beceremedi. Bu firmanın fanboylarına yazık valla
nerden kuracaksın kardo link paylaşır mısın bende bi bakayım

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Daha denemedim sabah denicem link bu olması lazım
Link
evet hocam ben direkt adamların sitesini bulup oradan indirdim 2 linkte aynı google driveı açıyor ama 171KB lik bir dosya indirdi, hem linki hem dosyayı virustotale attım temiz çıktı şimdi de dosyayı çalıştırıcam hayırlısı bakalım :D

CupOk

80+ Bronze
evet hocam ben direkt adamların sitesini bulup oradan indirdim 2 linkte aynı google driveı açıyor ama 171KB lik bir dosya indirdi, hem linki hem dosyayı virustotale attım temiz çıktı şimdi de dosyayı çalıştırıcam hayırlısı bakalım :D
Rockstarın sağı solu belli olmaz her yerden zorla sildirebilir bir şekilde, en iyisi yükleyip PC de saklamak

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Rockstarın sağı solu belli olmaz her yerden zorla sildirebilir bir şekilde, en iyisi yükleyip PC de saklamak
aynen hocam da torrenti indirmek lazımmış, utorrent webi indirdim ama program açılmıyor classic olanı mı indirmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Attım ben google drive hesabıma. Geçen bakıyım dedim 7 sene önce indirdiğim max payne bile duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen hocam da torrenti indirmek lazımmış, utorrent webi indirdim ama program açılmıyor classic olanı mı indirmeliyim?
Gezginlerden utorrent indir. Sonra youtubedan bi kaç ayarı var onları yap arkasına 2025 tracker yapıştır iner 5-6mb/s ile

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Attım ben google drive hesabıma. Geçen bakıyım dedim 7 sene önce indirdiğim max payne bile duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gezginlerden utorrent indir. Sonra youtubedan bi kaç ayarı var onları yap arkasına 2025 tracker yapıştır iner 5-6mb/s ile
classic olanı indirdim dosyayı attım içine 3,5a kadar çıktı 2,8 lere kadar düşünce sildim, bi de gezginlerden indireyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,552
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom