O başkaları ya oyunu çıktığı yıldan beri oynayıp para ve görev kasıp almış ya da hile yapmış kişiler. %90 ihtimalle de ikinci dediğim. Sende de çok araba olmasını istiyorsan ya sabredip görev yapacak ve para kasacaksın ya da hileye başvuracaksın. Hileyi savunmuyorum ama o başkaları dediğin kişiler çoğunlukla böyle yapmışlardır.Gta V de araba çeşitleri çok az Epic games den aldım geçen ama araba çeşitleri çok az
başkalarında her türli araba falan var ama bende bi 98 model arabalar falan var ?
hikaye modundan bahsediyosan bölgelere baglı değişiyo şehrin bazı bölgelerine z torno var ben bi tane bulmustum alıp modifiye ettim garaja attım kaybolmasın diye nadir kullanyorum.Gta V de araba çeşitleri çok az Epic games den aldım geçen ama araba çeşitleri çok az
başkalarında her türli araba falan var ama bende bi 98 model arabalar falan var ?
Zentorno hikaye modunda var mı? Ben oyunu 3-4 kez bitirdim ama hiç rastlamadım. Ama en iyisi bence Corvettehikaye modundan bahsediyosan bölgelere baglı değişiyo şehrin bazı bölgelerine z torno var ben bi tane bulmustum alıp modifiye ettim garaja attım kaybolmasın diye nadir kullanyorum.
var knk istersen ss atabilirim nadir bulunuyorZentorno hikaye modunda var mı? Ben oyunu 3-4 kez bitirdim ama hiç rastlamadım. Ama en iyisi bence Corvette
Franklinin evinin ordan aşağı iniyon zentorno buluyon ben çok karşılaştım ama zaten mod menu kullandığım için gerek duymuyorum.var knk istersen ss atabilirim nadir bulunuyor
ben biraz daha aşağıda bulmuştum şehirin içine doğruFranklinin evinin ordan aşağı iniyon zentorno buluyon ben çok karşılaştım ama zaten mod menu kullandığım için gerek duymuyorum.
tam yerini bilmiyorum ama şehrin içinde serbest takılırken buldumHangi bölgede bulunuyor? Ben şahsen hiç görmedim. Merak ettim.