-Annatar- 80+ Gold Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 6,028 Dahası Reaksiyon skoru 3,121 Yaş 41 Konum İzmir İsim Barış İlgilendiği Kategoriler Oyunlar, ekran kartı, işlemci Dün, 22:12 #14 Böyle bir remake yapılmadığı sürece ilgimi çekmiyor bu oyunlar.
TayyarCR 80+ Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 281 Dahası Reaksiyon skoru 109 İsim yolcu arslan Dün, 22:18 #15 -Annatar- yazmış: Böyle bir remake yapılmadığı sürece ilgimi çekmiyor bu oyunlar. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... ne kadar içine etmiş olsalarda hiçyoktn iyidir. RE3 remake 2 kere oynadım RE3 klasiği 15-20 kere.
-Annatar- yazmış: Böyle bir remake yapılmadığı sürece ilgimi çekmiyor bu oyunlar. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... ne kadar içine etmiş olsalarda hiçyoktn iyidir. RE3 remake 2 kere oynadım RE3 klasiği 15-20 kere.
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 6,304 Dün, 22:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 KakashiSensei yazmış: Link patlamış kral. Başka bildiğin link var mı? Oynamak istiyorum bir türlü bulamadım Devamı için tıklayın... Rockstar telif atmıştı ondan patlamıştır, korsan sitelerve mevcut ama koyamam forumda yasakmış.
KakashiSensei yazmış: Link patlamış kral. Başka bildiğin link var mı? Oynamak istiyorum bir türlü bulamadım Devamı için tıklayın... Rockstar telif atmıştı ondan patlamıştır, korsan sitelerve mevcut ama koyamam forumda yasakmış.