Buraks
80+ Silver
Dahası
hocam piyasa bitti bi daha düzelmez benceanasını satıyım 2000 ne ya ben o fiyatla zamanında rx 580 i sıfır alıyordun
hocam piyasa bitti bi daha düzelmez benceanasını satıyım 2000 ne ya ben o fiyatla zamanında rx 580 i sıfır alıyordun
Bir ara 1100'tl lere RX 590 satılıyordu gaming gecesindeanasını satıyım 2000 ne ya ben o fiyatla zamanında rx 580 i sıfır alıyordun
adam yaşadığım ilçeden mahalle bile tutuyor nerdeyseAdamı canlı görüntülü ara kartı göstermesini iste ortada kart varsa get açsın halledin.
piyasa öldü ağlayanı yokBir ara 1100'TL lere RX 590 satılıyordu gaming gecesinde
Alınır çok güzel bir kart 2gb vramli en güçlü kart bu olabilir2. el yaşadığım şehirde buldum 2gb adamdan elden alacam alınır mı? biraz araştırdım o fiyata gtx 1050 ti lar genelde arızalı olarak satılan adam hiçbir açıklama koymamış
Açıklama: ÜRÜN BELLİDİR ALACAKLAR YAZSIN BOŞ YAPMAYIN.
satma :danasını satıyım 2000 ne ya ben o fiyatla zamanında rx 580 i sıfır alıyordun
İlan ölü tarihe iyi bakın.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ti deilmiş![]()
Sırf şu ilan tarihlerine bakılmadan konu açıldığı için oluyor bunlar.Beyler ölü ilanmış kimse fark etmedi mi başlarda![]()