GTX 1050 2gb 800 TL' ye alınır mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ti deilmiş :D
Klasik bir sorunlu ürünün sorunlarının üzerini kapatıp elden çıkarma yöntemi. Ya hiç satın alma, ya da test etmeden kesinlikle satın alma. Aldıktan sonra test etmeye sakın kalkma. Almadan önce test et. Hiç güvenli bi satıcı gibi gelmiyor. Elbet bir sorunu vardır. Yokasa bu şekilde yazılmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen uzak tarihli ilanlar olabiliyor. Bende ekran kartımı bulmadan önce 2 eski tarihli ekran kartıyla görüşmüştüm. Denemek lazım yani.

Bazen uzak tarihli ilanlar olabiliyor. Bende ekran kartımı bulmadan önce 2 eski tarihli ekran kartıyla görüşmüştüm. Denemek lazım yani.
Geneli satılmış, yahut dolandırıcı olabiliyor hocam.

Geneli satılmış, yahut dolandırıcı olabiliyor hocam.
Dolandırıcı kendi isini hemen ele veriyor zaten. Genelde mining yapmaya çalışıp, ya beceremeyip ya da hemen hevesini kaybetmiş kişiler oluyorlar.
Hazır sistemi alıp, mining koyup 1 2 ay, gelire bakıyorlar. Sonra cebine uymazsa satmaya çalışıyorlar fakat alıcı da bilmiyor ki o ekran kartı artık garanti dışı :)

Dolandırıcı kendi isini hemen ele veriyor zaten. Genelde mining yapmaya çalışıp, ya beceremeyip ya da hemen hevesini kaybetmiş kişiler oluyorlar.
Hazır sistemi alıp, mining koyup 1 2 ay, gelire bakıyorlar. Sonra cebine uymazsa satmaya çalışıyorlar fakat alıcı da bilmiyor ki o ekran kartı artık garanti dışı :)
Hayır garanti dışı değil

Gtx 1050 modeli o ti modeli 4 Gb ve ekran kartı temiz ise alınır o fiyata

rtx 1050ti buldum alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333