Muhammed_celik19
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Yani almayayım mı? (Tavsiyeni uygularım)Rx al rahatına bak
Post automatically merged:
Düşük ve orta seviyede amd yüksek seviyede nvidia
Ve orta seviye amd olarak ne önerirsin?Rx al rahatına bak
Post automatically merged:
Düşük ve orta seviyede amd yüksek seviyede nvidia
Bu ekran kartıyla minig cırt kullanan var mı bilmiyorum ama pek kullanılmaz bence 1660 almalısın indirimle falanŞu ekran kartıni almalımıyım 2.el toplamaya çalışıyorum.Mining felanEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
sizce almalımiyım?
Hayır mining için kullanmayacak mining te kullanılmış mı dediHa birde mining için mi istyorsun
Yok be reis yani mining felan yapilmişmidir 2.el ya hic guven olmazHa birde mining için mi istyorsun
Yok be reis yani mining felan yapilmişmidir 2.el ya hic guven olmaz
Max 4500 olurda işte kuytu köşeden artırmaya çalışıyorum tüm sistemi zaten bir anda toplayamıyorum artırdıklarımı biriktirmeye çalışıyorum ondanda 2.ele başvuruyom2.el alma zaten senin bütçen nedir ekran kartı için
Max 4500 olurda işte kuytu köşeden artırmaya çalışıyorum tüm sistemi zaten bir anda toplayamıyorum artırdıklarımı biriktirmeye çalışıyorum ondanda 2.ele başvuruyom