GTX 1650S vs RX 5500XT 8GB

effective

80+ Silver
Reaksiyon skoru
762
Soru başlıkta yanıtları bekliyorum. Fiyatlar önemli değil merak ettiğim rx5500xtnin artı ve eksi yönleri aynı şekilde gtx1650 superin artı ve eksi yönleri.
Şimdiden teşekkürler.

5500XT 8GB Daha performanslı bir kart.

rx 5500xt alabilirsin

5500 XT 8 GB biraz daha performanslı, fakat driver sorunları 1650S'e oranla daha fazla diye biliyorum.

1650S daha iyi OC oluyor, 1650S biraz daha az FPS veriyor ve VRAM olarak daha az.

Kısaca özetledim.

5500XT 8GB Daha performanslı bir kart.
rx 5500xt alabilirsin
5500 XT 8 GB biraz daha performanslı, fakat driver sorunları 1650S'e oranla daha fazla diye biliyorum.

1650S daha iyi OC oluyor, 1650S biraz daha az FPS veriyor ve VRAM olarak daha az.

Kısaca özetledim.
Peki RX5500XT nin Driver dışında ısınma vs. gibi bir problemi varmı ? Driver sorunları ne gibi zorluklar çektirir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şubat ayının 5inde arkadaşıma sistem toplayacagım o yüzden detaylı soruyorum.

Peki RX5500XT nin Driver dışında ısınma vs. gibi bir problemi varmı ? Driver sorunları ne gibi zorluklar çektirir ?
son paylaşılan driverlar iyi diye biliyorum ısınmaz sorunlu bir model değil

Çektirmez.

Isınma gibi problemler modele bağlı ama çok güç çeken bir model değil.

Driver sorunu her kişide çıkmıyor, siyah ekran gibi sorunlar olabilir. Ama bunlar nadiren denk gelir.

Geri