GTX 1660 SUPER

Reaksiyon skoru
0
5000 TL'lik bir bütçem var ve bu ekran kartını almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa veya bu ekran kartı ile ilgili bildikleriniz varsa lütfen yazabilir misiniz ?
Ekran kartının sıcaklık değerleri nelerdir ?
Oyunlarda genellikle hangi FPS'lerde görülüyor ?
Son olarak da bu ekran kartı için AMD işlemci tavsiyesi istiyorum , Ryzen 2600 ve 2600x arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

5000 TL'lik bir bütçem var ve bu ekran kartını almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa veya bu ekran kartı ile ilgili bildikleriniz varsa lütfen yazabilir misiniz ?
Son olarak da bu ekran kartı için AMD işlemci tavsiyesi istiyorum , Ryzen 2600 ve 2600x arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

Teknobiyotik kanalı yakın zamanda bu ekran kartı ile bir hazır sistem tanıttı istersen bir bak ismi p1 2020 olarak geçiyor onlar 2700x koymuş ama bence 2600x işini görür eğer tüm 5000 tl ile sadece kasa alacaksan direk bu sistemi alabilirsin bence veya donanım arşivinin de aynı özelliklerde sistemi var gözüme çarptı ama videosu yok herhalde

Son düzenleme:
Alınır fiyat dostudur.

Ekran kartı olarak shappir radeom rx 5500 xt yi onerebilirim.

Fırsat kolluyarak 5000 TL bütçeye RTX2060’ lı sistem alınabilir.

biraz daha zorlayıp ryzen 5 3600 niye almıyorsun ? 2600 serisinden daha iyi oyun performansı alırsın.

Denetimlediğimden söylüyorum bana göre güzel bir kart.
kart kötü değil rx 580 dengi bir kart fakat fiyatı 4gb lığının 1400 1500 den başladığını düşünürsek F/P için uygun değil.

Geri