Tamam aynen sen haklısın iyi geceler2 yıl içinde 2 kere yaşamak da sorun olmuyor dostum. Abartılacak bir durum değil ve rx 580 hatalarla dolu bir kart öyle düşünmek lazım. Vatan savunmakla ne alakası var ? O zaman arkadaş gitsin gtx 1660 super alsın rx 5600 xt ondan kat kat iyiyken.
Kopyalar derken? 2 firma da farklı yongalar farklı çipsetler kullanıyor. 9100F zaten çöp bir işlemci 2600X ondan kat ve kat iyi ve senin gibi kimse sorun yaşamıyor ne tuhafdır ki. 2.5 yıldır R5 1400 kullanıyorum sorun yok 1050 Ti ile?yanlış bilgimi ? komiksin ben kendi düşüncemi söylüyorum bir bilgi vermiyorum tercihimi belirtiyorum ama galiba seni bu durum rahatsız etmiş![]()
amd intelin lisanslarını satın almıyor mu ? geliştirmiyor mu ? sana göre çöp işlemci vs vs ama gelde bunu 2600x ve rx580 li sistemime wattman hatalarına anlat pubgye giriyorum pc resetleniyorduKopyalar derken? 2 firma da farklı yongalar farklı çipsetler kullanıyor. 9100F zaten çöp bir işlemci 2600X ondan kat ve kat iyi ve senin gibi kimse sorun yaşamıyor ne tuhafdır ki. 2.5 yıldır R5 1400 kullanıyorum sorun yok 1050 Ti ile?