Neler Yeni

GTX 970 2.EL (İ3 10100F)

Fanboy? Kahkaha atıyorum seni bilgisiz. Kendim çoğu sorunları gördüm. Al al atıyorum.

Bir de GET ilanı. Get'in ne olduğunu açıklamama gerek yoktur herhalde.

tamam paşam çok biliyormuşun adam bunları alsın 2 gün sonra wattman nasıl çözülür diye foruma geldi mi sen uğraşacaksın tamamı koçum

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
1000 TL'ye RX 570 pek bulunmuyor.RX 580'i 1700'e RX 480'i 2000'e kadar satıyorlar.
RX 570 demedim ki ben? O kazıklayanlar genelde işi bilmeyen genç yaştaki kişilere kakalıyorlar. Ama iyi araştırırsanız işi bilen ekran kartı satan ve namuslu bir şekilde satış yapanları bulabilirsiniz.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Buyrun. Birisi bir oyunda geçiyor, diğeri başka oyunda. Ama çoğunlukla 1650S daha önde.

Ayrıca tek sizde çıkmadı diye GTX 970 sorunsuz bir kart değil. ROG Strix 970 de de çıktı , Founders Edition'da da.
Herseyde çıkabilir net araştırın...

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
tamam paşam çok biliyormuşun adam bunları alsın 2 gün sonra wattman nasıl çözülür diye foruma geldi mi sen uğraşacaksın tamamı koçum
Mevlana'nın sözünü bilir misin? "Bir delil ile 40 alimi yendim. Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." Daha hala yedirememişsin burda bana sallamaya çalışıyorsun. Yazık.. Daha sana cevap vermeyeceğim.

ne kızgın atıyon oğlum ne oldu işine mi gelmedi diyorum wattman hatası alınca adam sen mi uğraşacaksın hadi bakıyım rx 580 avukatı
hatayı alınca görelim seni

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
RX580 al

Mevlana'nın sözünü bilir misin? "Bir delil ile 40 alimi yendim. Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." Daha hala yedirememişsin burda bana sallamaya çalışıyorsun. Yazık.. Daha sana cevap vermeyeceğim.
aynen dünyanın zeksi sensin kardeşim ya baya haklısın

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
ne kızgın atıyon oğlum ne oldu işine mi gelmedi diyorum wattman hatası alınca adam sen mi uğraşacaksın hadi bakıyım rx 580 avukatı
hatayı alınca görelim seni
Ya yok ya. Bunu söylemeden gitmeyeceğim. Sen kartı görünüşüne bakarak mı alıyorsun? Tabii ki de test yapacaksın. Sıcaklık , cinebech gibi gibi. Eğer bir hata var ise orada çıkar zaten. Ben AMD sorunsuz demedim. Asıl iyi bilirsen sorunsuz kart alabilirsin dedim. Sen ise daha doğru düzgün türkçe yazmayı bilmeden burada bana laf ediyorsun.

GET İlanı nedi? Get ilanı kısaca kart eline geliyor, test ediyorsun ve eğer beğenirsen sahibinden uygulaması üzerinden para adama ulaşıyor. Eğer beğenmezsen kartı geri yolluyorsun ve kazıklanma gibi bir durumun da olmuyor. Ben sahibinden üzerinden alacağım ekran kartı sahiplerine GET İlanı açmaları için ricada bulunuyorum ve öyle alıyorum. Sonra da kontrol edip parasını adama teslim ediyorum. Bu kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen dünyanın zeksi sensin kardeşim ya baya haklısın
Ya hala laf atıyor ya. En zeki benim mi dedim? Asıl işi bilirsen sorunsuz kartı alabilirsin. Ben sana hiçbir şey söylemedim fakat sen bana yardırıyorsun. Umarım bir modaretör gelir.

Ya yok ya. Bunu söylemeden gitmeyeceğim. Sen kartı görünüşüne bakarak mı alıyorsun? Tabii ki de test yapacaksın. Sıcaklık , cinebech gibi gibi. Eğer bir hata var ise orada çıkar zaten. Ben AMD sorunlu demedim. Asıl iyi bilirsen sorunsuz kart alabilirsin dedim. Sen ise daha doğru düzgün türkçe yazmayı bilmeden burada bana laf ediyorsun.

GET İlanı nedi? Get ilanı kısaca kart eline geliyor, test ediyorsun ve eğer beğenirsen sahibinden uygulaması üzerinden para adama ulaşıyor. Eğer beğenmezsen kartı geri yolluyorsun ve kazıklanma gibi bir durumun da olmuyor. Ben sahibinden üzerinden alacağım ekran kartı sahiplerine GET İlanı açmaları için ricada bulunuyorum ve öyle alıyorum. Sonra da kontrol edip parasını adama teslim ediyorum. Bu kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hala laf atıyor ya. En zeki benim mi dedim? Asıl işi bilirsen sorunsuz kartı alabilirsin. Ben sana hiçbir şey söylemedim fakat sen bana yardırıyorsun. Umarım bir modaretör gelir.
güzel pasam olmayan şeyi çalıştır diyecem ama sende olamdığından çalışmaz wattman kartı alırken belli olacak bir hata değil sonradan patlayan da bir hata 5-10 fps fazlalık için alsın bakalım yazı tura atsın ilerde wattman görürse üzülecek kendisi
get biliyorum sen get i bana niye açıklıyosun ki
benim anlatmaya çalıştığım wattman sorunu ve bu sorun sonradan türeyebilen de bir sorun
türkçen çok iyiyse TDK' ya git de çalış o zaman

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
güzel pasam olmayan şeyi çalıştır diyecem ama sende olamdığından çalışmaz wattman kartı alırken belli olacak bir hata değil sonradan patlayan da bir hata 5-10 fps fazlalık için alsın bakalım yazı tura atsın ilerde wattman görürse üzülecek kendisi
get biliyorum sen get i bana niye açıklıyosun ki
benim anlatmaya çalıştığım wattman sorunu ve bu sorun sonradan türeyebilen de bir sorun
türkçen çok iyiyse TDK' ya git de çalış o zaman
Her sorun sonradan türeyebilir? Örneğin benim ekran kartım 2 yıllık garantisi dolduktan 1 ay sonra coil whine çıktı. Ne var bunda? Çıkabilir de çıkmayabilir de. Ne diye tartışıyoruz burada?

Bir de TDK ile ne alakası var anlayamadım. Her düzgün yazanın TDK'da çalışması mı gerek?

bende adam git amd al derdim ama wattman ı öğrenince korkmaya başladım
arkadaşıma 570 aldık şuanlık sıkıntı yok ama inan wattman verirse diye korkuyorum çünkü ona o kartı ben tavsiye ettim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
RX 570 demedim ki ben? O kazıklayanlar genelde işi bilmeyen genç yaştaki kişilere kakalıyorlar. Ama iyi araştırırsanız işi bilen ekran kartı satan ve namuslu bir şekilde satış yapanları bulabilirsiniz.
Satılması gereken fiyata RX 570 aldım tertemiz sadece oyun oynamış sadece 800 TL

Top Bottom