T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 Reaksiyon skoru 38,685 24 Aralık 2020 #27 19slh03 yazmış: Gtx 970 almaya karar verdim o zaman. peki arkadaşın fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı çıkarır mı? Devamı için tıklayın... Fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı etmez. Ama @kad1RRR'in dediklerinin olmadığını ispatlatın adama, ondan sonra alın.
19slh03 yazmış: Gtx 970 almaya karar verdim o zaman. peki arkadaşın fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı çıkarır mı? Devamı için tıklayın... Fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı etmez. Ama @kad1RRR'in dediklerinin olmadığını ispatlatın adama, ondan sonra alın.
saleRan 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,282 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,353 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Furkan Aslan yazmış: Fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı etmez. Ama @kad1RRR'in dediklerinin olmadığını ispatlatın adama, ondan sonra alın. Devamı için tıklayın... @kad1RRR in dedikleri yanlış değil doğrudur. Ama kendi şehrimden elden almak istiyorum. İzmir'de o fiyata bulursam neden olmasın
Furkan Aslan yazmış: Fan ayarlarıyla oynaması sıkıntı etmez. Ama @kad1RRR'in dediklerinin olmadığını ispatlatın adama, ondan sonra alın. Devamı için tıklayın... @kad1RRR in dedikleri yanlış değil doğrudur. Ama kendi şehrimden elden almak istiyorum. İzmir'de o fiyata bulursam neden olmasın
T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 Reaksiyon skoru 38,685 24 Aralık 2020 #29 19slh03 yazmış: @kad1RRR in dedikleri yanlış değil doğrudur. Ama kendi şehrimden elden almak istiyorum. İzmir'de o fiyata bulursam neden olmasın Devamı için tıklayın... Yok yanlış demiyorum zaten bazı kişilerin yaşadığı sorunlar, siz alırken dikkat edin demek istedim
19slh03 yazmış: @kad1RRR in dedikleri yanlış değil doğrudur. Ama kendi şehrimden elden almak istiyorum. İzmir'de o fiyata bulursam neden olmasın Devamı için tıklayın... Yok yanlış demiyorum zaten bazı kişilerin yaşadığı sorunlar, siz alırken dikkat edin demek istedim