GTX1650Süper Ravencoin hakkında

Stcgl01

80+
Reaksiyon skoru
139
arkadaşlar ben kazım yapmaya başladım karta hiçbir ayar yapmadım 10.5mh/s ile kazıyor değer iyi mi? ek olarak kart 75derecede çalışıyor asus phoenix model bir sıkıntı teşkil eder mi? yardımcı olabilecek varmı

Fan hızı kaçta? UV+OC yaparsan hem az güç harcar sıcaklıklar azalır hem de daha çok kazarsın. Evet kartın standart MH/s'ı RVN'de bu şekilde bu yönde sorun yok ama 75 derece ortalamanın üstünde geldi o yüzden UV yapmanı öneririm. AION diye bir coin varmış o biraz daha fazla kazıyor ona bir göz at.

Kazım hızınız normal sayılır.
Power limit'i -40, core clock'u -100, memory clock'u +500 yaparsanız kart daha az güç çeker ve daha çok kazım yapar.
+500'ün üzerine biraz daha memory clock arttırabilirsiniz.
75 derece sorun teşkil etmez.

Power limit'i -40, core clock'u -100, memory clock'u +500 yaparsanız kart daha az güç çeker ve daha çok kazım yapar.
bu ayarları direk msi afterburner üzerinden verebilirmiyim

bugün öğlen vaktı forumda konu açsam yardımcı olabilirmisiniz uv+oc felanda yapmak için ve bu ayarlar

bugün öğlen vaktı forumda konu açsam yardımcı olabilirmisiniz uv+oc felanda yapmak için ve bu ayarlar

Muhtemelen olamam çünkü evde olmayacağım.
Yarın konu açın, yardımcı olanlar olacaktır. Müsait olursam ben de bakarım.

Muhtemelen olamam çünkü evde olmayacağım.
Yarın konu açın, yardımcı olanlar olacaktır. Müsait olursam ben de bakarım.
peki şuan aktifken sorayım tek kartla edeceğim kara değermi . MD2 sisteme sahibim ,kartın sorun teşkil etme riski varmı

peki şuan aktifken sorayım tek kartla edeceğim kara değermi . MD2 sisteme sahibim ,kartın sorun teşkil etme riski varmı

Biraz ayarla 12 MH/s kazabilirsiniz bence.
Kart 60W civarı çeker UV ayarıyla.
Aylık 400 TL'ye yakın kâr yapıyor.
Kartın sorun çıkaracağını sanmıyorum, yapacağınız UV işlemi ile kart mining yaparken oyun oynamaktan daha az yorulacak.

+147 Core, +1250 Memory clock vererek 12.5 MH/s görüyorum ortalama. Fan hızını da 65 yapınca kart 65 derecelerde çalışıyor.

Hocam 4 gb rx570 asrock marka mining yapılır mı? ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,976
Üyeler
189,363
Son üye
mstimsti
Geri