GÜÇ KAYNAĞI FAN SIKINTISI YARDIM

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar güç kaynağını eski bir kasayla sıfır olarak mahalle pccisinden almıstım 150tl ye güç vermesinde vs sorun yok güç kaynağı fanı fan sesi geliyor fazla şekilde ya hızlı dönüyor ya da hava akışından dolayı sıkıntı yapıyo benim elimde bi fan var ama 4lü pin girişli psunun içini açıp baktığımda lehimliydi ben lehimli kabloyu kesip. yeni fanı takıp psu köşesinden 4lü bin girişini anakarta taksam nasıl olur bi sıkıntı yapar mı ya da lehimli olduğu için çalışmayabilir mi birazdan yapacağım için acil cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

arkadaşlar güç kaynağını eski bir kasayla sıfır olarak mahalle pccisinden almıstım 150tl ye güç vermesinde vs sorun yok güç kaynağı fanı fan sesi geliyor fazla şekilde ya hızlı dönüyor ya da hava akışından dolayı sıkıntı yapıyo benim elimde bi fan var ama 4lü pin girişli psunun içini açıp baktığımda lehimliydi ben lehimli kabloyu kesip. yeni fanı takıp psu köşesinden 4lü bin girişini anakarta taksam nasıl olur bi sıkıntı yapar mı ya da lehimli olduğu için çalışmayabilir mi birazdan yapacağım için acil cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.
Anladığım kadarıyla güç kaynağının fanını sökeceksin.
Eğer anladığım doğruysa sakın öyle bir şey yapma.
Bilgili değilsen Allah korusun zarar falan gelebilir sisteme.

Anladığım kadarıyla güç kaynağının fanını sökeceksin.
Eğer anladığım doğruysa sakın öyle bir şey yapma.
Bilgili değilsen Allah korusun zarar falan gelebilir sisteme.
güç kaynağının fanını sökücem yenisini takıcam sessiz olanını psunun köşesini açık bırakıp pin girişine takıcam lehimlemeyi bilmiyorum

güç kaynağının fanını sökücem yenisini takıcam sessiz olanını psunun köşesini açık bırakıp pin girişine takıcam lehimlemeyi bilmiyorum
150 tl ye aldigin psu nun çalistigina dua et bence sistemde kalmasi bile sistemde tehlikeli fan değisimi yapilirsa birde bilemiyorum

çok basit ses sorunu. gidiyosun vidalarını açıyosun . fan a kadar madenci gibi ilerliyosun sonra fan önüne çıktığında o orta yerine yağ sürüyosun (traş makinesinden çıkan yağlardan ,makine yağı) bunu yaptıktan sonra geri topluyosun psu yu . sonra tertemiz çalışıyor. 2 tane pc me de aynısını yaptım. küçücük ses bile yok . ama o yağı bi yere damlatma!

çok basit ses sorunu. gidiyosun vidalarını açıyosun . fan a kadar madenci gibi ilerliyosun sonra fan önüne çıktığında o orta yerine yağ sürüyosun (traş makinesinden çıkan yağlardan ,makine yağı) bunu yaptıktan sonra geri topluyosun psu yu . sonra tertemiz çalışıyor. 2 tane PC me de aynısını yaptım. küçücük ses bile yok . ama o yağı bi yere damlatma!
Aynı sorun bende de var bende deniyim bi şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,203
Üyeler
192,226
Son üye
conkerland
Geri