.d power falan da yok bakalım nası çalışacak24 pin güç kablosunu taksana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramde takılı değil .d nasıl çalışşsın knk
Ya hocam herşeyi taktım o anakartı göstermek için attım sorun psuda heralde 1sn fan dönüyor duruyoKanka anlamadım, şu haliyle zaten neyi çalıştıracan? Önce bütün bağlantı kablolarını bağla öyle bi çalıştır
Hocam herşeyi taktım psu fanı 1saniye döndü durdu sorunlumu psu.d power falan da yok bakalım nası çalışacak
her şeyi taktın doğru dimi?Ya hocam herşeyi taktım o anakartı göstermek için attım sorun psuda heralde 1sn fan dönüyor duruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam herşeyi taktım psu fanı 1saniye döndü durdu sorunlumu psu
Evet hocam herşeyi taktım ama yok fan 1saniye döndü durduher şeyi taktın doğru dimi?
psu test et 24 pin güç kablosundanEvet hocam herşeyi taktım ama yok fan 1saniye döndü durdu
Evet hocam herşeyi taktım ama yok fan 1saniye döndü durdu
hiçbirşey takmamışsın benceArkadaşlar sa güç kaynağını yeni aldım taktım herşeyi oturttum ama çalışmadı güç kaynağı gelmeden önce anakartı sökmüştüm ama
Hocam yok herşeyi taktım benim eski 400w lıj psumu taktım şimdi o çalıştı yeni aldığım 1saniye fan döndürdü durduKabloları yanlış bağlayan çok oluyor özellikle PcıE, her şeyi söküp bidaha bağlayın birde başka bir prizde denemeye çalışın hiç açılmıyorsa kısa devre falan vardır psu bozuk olabilir.
anakarta güç gitmiyorki nasıl çalışsınArkadaşlar sa güç kaynağını yeni aldım taktım herşeyi oturttum ama çalışmadı güç kaynağı gelmeden önce anakartı sökmüştüm ama