Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
islemciHangisi RAM mi İşlemci mi?
islemciHangisi RAM mi İşlemci mi?
Denetim Masası'nda program kaldır kısmından kaldırıyorsun, AMD_Chipset_Drivers diye geçer zaten.Mhz yi test etmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden siliyorduk chipseti?
Kaldırdım şimdi zaten yüklü olan chipset yükleme programından mı yükleyeyim yoksa onu da silip tekrar mı yüklemeliyim?Denetim Masası'nda program kaldır kısmından kaldırıyorsun, AMD_Chipset_Drivers diye geçer zaten.
En güncelini indir öyle yükle.Kaldırdım şimdi zaten yüklü olan chipset yükleme programından mı yükleyeyim yoksa onu da silip tekrar mı yüklemeliyim?
Anakartım B450m S2h buradan mı indireyim yoksa senin attığın en üsttekini mi?En güncelini indir öyle yükle.
Benim attığım linkten indir diye dedim işte, anakartın sitesinden indirmeni istesem çoktan yazardım.Anakartım B450m S2h buradan mı indireyim yoksa senin attığın en üsttekini mi?
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Tamam.Benim attığım linkten indir diye dedim işte, anakartın sitesinden indirmeni istesem çoktan yazardım.
Bilmiyorum dostum, Yüksek Performans varsa onda kalsın, veya CMD'den Nihai Performans'ın kodunu yaz, internette vardır.@crazyreign hocam ne yapacam?
Nihai performans ile Yüksek performansın farkları ne?Bilmiyorum dostum, Yüksek Performans varsa onda kalsın, veya CMD'den Nihai Performans'ın kodunu yaz, internette vardır.
Açıkçası ben de bilmiyorum .Nihai performans ile Yüksek performansın farkları ne?
Bende de yine aynı, en iyisi vazgeçmek bence. Pek bir fark olacağını sanmıyorum.Tamam.
@crazyreign şu anda kuruluyor (En üsttekini yükledim)
@crazyreign yeniden başlatma istedi başlattım yine aynı.
@crazyreign hocam ne yapacam?
nihai performans için cmdyi açın ve şu kodu yapıştırınBaşlıkta söylediğim gibi bendeki güç seçenekleri az sebebi ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle