Temuda fifine yok ama benzeri olan bir model var ondan bahsediyor olabilirsiniz.Bahsettiginiz model yuhai me6s bende var kullanıyorum ve gayette memnunum tek eksiği gürültüyü biraz fazla alıyor önerim Nvidia broadcast veya başka bir program ile gürültü engelleme açman olur onun dışında fiyatına göre gerçekten güzel bir mikrofon 3 aydır kullanıyorum.Fİfine almayı düşünüyorum temu üzerinden %30 kupon ile 1080 liraya denk geliyor stand ve mikrofon sizce daha iyi bir seçenek var mı veya yaza kadar beklesem alma imkanım daha mı zorlaşır
Temuda fifine yok ama benzeri olan bir model var ondan bahsediyor olabilirsiniz.Bahsettiginiz model yuhai me6s bende var kullanıyorum ve gayette memnunum tek eksiği gürültüyü biraz fazla alıyor önerim Nvidia broadcast veya başka bir program ile gürültü engelleme açman olur onun dışında fiyatına göre gerçekten güzel bir mikrofon 3 aydır kullanıyorum.
1050 tl vergisiz fiyattan alabiliyorsun yani atıyorum mikrofonun kendi fiyatı 750tl alabiliyorsun diye biliyorum vergiyi direk ödediğin yani site senden kestiği için sıkıntı olmuyorFİfine almayı düşünüyorum temu üzerinden %30 kupon ile 1080 liraya denk geliyor stand ve mikrofon sizce daha iyi bir seçenek var mı veya yaza kadar beklesem alma imkanım daha mı zorlaşır
pardon 11001050 tl vergisiz fiyattan alabiliyorsun yani atıyorum mikrofonun kendi fiyatı 750tl alabiliyorsun diye biliyorum vergiyi direk ödediğin yani site senden kestiği için sıkıntı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben misal fifine aldım aylar önce 540tl idi vergiyle beraber 750 tl ödedim. Atıyorum vergisiz direkt fiyatı 750 olsa bunun üstüne 250tl vergi koysalar 1000tl oluyor yine her türlü alınıyor
yok uygulamada 1130 lira sınırınız var üstü takılabilir diyor1050 tl vergisiz fiyattan alabiliyorsun yani atıyorum mikrofonun kendi fiyatı 750tl alabiliyorsun diye biliyorum vergiyi direk ödediğin yani site senden kestiği için sıkıntı olmuyor
tamam o sınır sadece kendi fiyatı için geçerli diye biliyorum vergisiz fiyat için yaniyok uygulamada 1130 lira sınırınız var üstü takılabilir diyor
ben bi deneyim bir dakikayok uygulamada 1130 lira sınırınız var üstü takılabilir diyor
Evet dediğim model buydu.
fifineler artık satılmıyor muEvet dediğim model buydu.
Fifine temuda zaten yoktu aliexpresste vardı yazın 30 euro sınırı gelmeden önce alınıyordu ama artık bildiğim kadarıyla alınmıyorfifineler artık satılmıyor mu
önerir misiniz pekiFifine temuda zaten yoktu aliexpresste vardı yazın 30 euro sınırı gelmeden önce alınıyordu ama artık bildiğim kadarıyla alınmıyor
Temudan bu modeli öneririm kendimde kullanıyorum YouTube da yuhai me6s diye aratıp incelemesine bakabilirsinizönerir misiniz peki
evet inceledim neredeyse fifine ile aynı muhtemelen üretim yerleri aynıTemudan bu modeli öneririm kendimde kullanıyorum YouTube da yuhai me6s diye aratıp incelemesine bakabilirsiniz