Ana Konu GÜNCEL AMD EKRAN KARTLARIYLA SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,006
Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum

RX6500XT kullanıyorum. Bir çok sürücüde sorun yaşadım. 22.5.1 sürücüsünü indirdiğimde sorunlar çözüldü. Sorunların çözülmediğini düşünüyorum.

yazılımsal bir sorun yazıyor musunuz?
Şurada bir sıkıntı var dostum. AMD 6900 XT kullandım 10 gün boyunca. Sorun diyebileceğim tek şey şuydu. Hem Nvidia hem AMD driver kurulu olduğunda görüntü kesti sistem. Nvidia driver'ı silmem gerekti. Daha öncesinde böyle bir sorun olmuyordu.

güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum. (rx6600)

Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum
Abdullah Abi bende rx6500xt kullanıyorum 23.2.2 surumunde sorunlar duzeldı gıbı

Wattman yediğim elbet oldu fakat geneli benim kartla yaptığım oynamalardan ötürü. Onun dışında bariz bir şekilde ''sorun'' dediğim şuan alt tab problemi var. Monitörüm 1080P ve 1080'in altındaki çözünürlüklerde oyundayken alt tab yaptığımda bazen ekranın bir kısmı kararıyor ve çözünürlüğü değiştirdiğimde düzeliyor. Bir çok driverda denedim hala devam etti.

RX6600xt kullnıyorum, her sürümü çıktığı gibi güncelliyorum fakat hiç problem yaşamadım

Yazılımsal ufak problemler devam ediyor ancak çevremde sıklıkla bahsedilen hatalara denk gelmedim. Umarım gelmem de. (Rx6500xt)

Daha yeni rx 6600 sipariş ettim arkadaşların indirim haberiyle gelince durumu paylaşmak isterim ama geç kalırım anlık olarak iki ekran kartı kullanıyorum rx 570 ve gtx 1650 nvidia gtx serisinde şu zaman kadar hiçbir sorun yaşamadım ama rx 570 de kanser olup sattım:)

1 Senedir RX 6500 XT kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım ekran kartıyla alakalı. Birde AMD'nin leş, kötü gibi görülen bir ekran kartı. İlk kullanmaya başladığımda wattman stabilite sorunları olduğunu söylüyordu direkt sağolsun uyarılarla, Onları halledince (yaklaşık 4-5 saat sürdü her şeyi güncellemem test etmem falan) Bir daha problem yaşamadım. Tek sorunu yeni çıkan oyunlarda optimizasyonun gerçekten çok kötü olması. Birde bazı eski oyunlarda problemler var. Mesela God of war'da kasmaması gerektiği kadar kasıyor yaklaşık 1 saat 1.5 saat oynadıktan sonra, diğer oyunlarda böyle bir şey yok. Sadece AMD ekran kartlarında gördüm böyle bir sorun ve benim kartta da var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Pc acilirken kırmızı çizgi gelip gidiyo

Rx6750xt Kullanıyorum sorunsuz asus rog strix modeli (kardeşimin kart)

1.5 yıl 6900 xt kullandım çok küçük sorunlar dışında bir sorun yaşamadım, bence çözülmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,121
Üyeler
183,529
Son üye
karanlık bey
Geri