T Tatarcan 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Alişan Cumartesi, 12:52 #1 Merhabalar ps5 alacağım da dün biraz araştırdım cfi numaraları varmış günceli bu mudur onu merak ettim akıl danışayım istedim
Merhabalar ps5 alacağım da dün biraz araştırdım cfi numaraları varmış günceli bu mudur onu merak ettim akıl danışayım istedim
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,672 En İyi Cevap 1 Cumartesi, 14:11 #2 Tatarcan yazmış: Alıntıyı görüntüle Merhabalar ps5 alacağım da dün biraz araştırdım cfi numaraları varmış günceli bu mudur onu merak ettim akıl danışayım istedim Devamı için tıklayın... Günceli bu. Son iki rakama takılma.
Tatarcan yazmış: Alıntıyı görüntüle Merhabalar ps5 alacağım da dün biraz araştırdım cfi numaraları varmış günceli bu mudur onu merak ettim akıl danışayım istedim Devamı için tıklayın... Günceli bu. Son iki rakama takılma.
T Tatarcan 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Alişan Cumartesi, 15:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Carlo yazmış: Günceli bu. Son iki rakama takılma. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim
joeldrake18 80+ Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Furkan Güngör İlgilendiği Kategoriler Video oyun, çizgi roman Pazar, 10:14 #4 Güncel olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim PS5 CFI 2016 ve çok memnunum. Ve benim PS5 çokta sesli çalışmıyor.
Güncel olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim PS5 CFI 2016 ve çok memnunum. Ve benim PS5 çokta sesli çalışmıyor.