Güncel en karlı pool ?

MagicPump

80+
Reaksiyon skoru
64
Tek kartla ethermine üzerinden 30MH ile kazım yapıyorum fakat son ödeme politikasından beri kazancın bir kısmı gas ücretine gitmeye başladı. Binance pool günlük yatırıyor diye biliyorum ama kazançlar düşük galiba binance ve ethermine kullanan varsa ikisinin arasında ne kadar bir günlük kazanç farkı vardı? Diğer poollarda ödeme politikaları nasıl tek kartla kazım yapmak için en iyi pool hangisi sizce ?

Fee ücreti ödemek istemezsen günlük ödeme yapan havuzları tercih etmelisin tabii ki bir miktar pplns türü havuzlara göre (mesela ethermine) biraz daha az kazandırır ama limite gelince fee ödeme zorunda kalmazsın. 3 seçeneğin var binance pool veya kucoin poolda (binance pooldan daha iyi) kazıp günlük ethereum ödeme almak yada 2minersta ethermine kazıp günlük nano coin almak.

Fee ücreti ödemek istemezsen günlük ödeme yapan havuzları tercih etmelisin tabii ki bir miktar pplns türü havuzlara göre (mesela ethermine) biraz daha az kazandırır ama limite gelince fee ödeme zorunda kalmazsın. 3 seçeneğin var binance pool veya kucoin poolda (binance pooldan daha iyi) kazıp günlük ethereum ödeme almak yada 2minersta ethermine kazıp günlük nano coin almak.
2miners gelirleri nasıl peki ethermine gibi mi ?

Tek kartla ethermine üzerinden 30MH ile kazım yapıyorum fakat son ödeme politikasından beri kazancın bir kısmı gas ücretine gitmeye başladı. Binance pool günlük yatırıyor diye biliyorum ama kazançlar düşük galiba binance ve ethermine kullanan varsa ikisinin arasında ne kadar bir günlük kazanç farkı vardı? Diğer poollarda ödeme politikaları nasıl tek kartla kazım yapmak için en iyi pool hangisi sizce ?
%10 kadar daha az gelir geliyor BinancePool’da. Ama günlük hesaba yatması iyi gerçekten.

Ethermine en az 2-3 kartın varsa ve ödemeyi en erken 15 günde bir alıyorsan mantıklı oluyor.

Ben ethermine a alternatif arayan varsa flexpool, binance poola alternatif arayan varsa kucoin pool öneririm.

Tek kartla en mantıklısı Binance Pool. Günlük sıcak paraya hayır diyemem.

Bence de kucoin pool daha mantıklı günlük ödeme için. Şimdi kucoin poolun bana son 2 günlük ödemesinin görselini paylaşacağım. Benim mh değerim 52 ve havuzda son iki gün verilerimde 52 mh ortalama tutmuş. Önceki günleri paylaşmadım çünkü video çekimleri için miningi durdurmak zorunda kalıyordum. Bu iki gün tam 24 er saat çalışmıştı. Bu havuzu kullanmak isterseniz sayfamda rehber bulabilirsiniz.

Ekler

• IMG_20211121_112627.jpg
    IMG_20211121_112627.jpg
    105.8 KB · Hit: 106
2miners havuzunu kullanıyorum, ödemeleri nano yada btc olarak yapıyor. ücret kesmiyor.
Bu yöntem mantıklı zaten. Fee ücreti olmaması cezbedici ama illaki ethereum ödemesi almak isteyenler için tercih sebebi olmayabilir. Alınan nanoları doğru zamanda ethereuma çevirme işlemi de yapılabilir. Ben şahsen direk ethereum olarak tutmak isterim çok değerleneceği zamanlara kadar bekletmek için.

%10 kadar daha az gelir geliyor BinancePool’da. Ama günlük hesaba yatması iyi gerçekten.

Ethermine en az 2-3 kartın varsa ve ödemeyi en erken 15 günde bir alıyorsan mantıklı oluyor
şuan ethermine havuzundan ödeme almak için illaki fee ücreti ödenmesi zorunlu mu yoksa belli bir limite zamana kadar bekleyince ücretsiz alınabiliyor mu ?

Geri