kupır
80+
- Reaksiyon skoru
- 252
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Son düzenleme:
https://www.itopya.com//Urun/18394/...ual-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilgi
Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Link bozuk.
Kusura bakmayın sonradan fark ettim, link güncellendi.Linkin bir kısmını silmişsin ondan dolayı açılmıyor.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İşlemci ve ekran kartı aynı, farkı nedir? Daha ucuz hem de![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Attığım daha kaliteli bana kalırsa. Demek istediğim attığınız mantıklı değil. O fiyatlara bol bol sistem geliyor. Beklerseniz yakalarsınız birini.Kusura bakmayın sonradan fark ettim, link güncellendi.
İşlemci ve ekran kartı aynı, farkı nedir? Daha ucuz hem de
Benim de daha çok hoşuma gitti, stok sıkıntısı yok sanırım. Birkaç gün kredi işlemlerim sürecek, eğer para elime geçesiye kadar daha iyi bir seçenek bulmazsam (+1 TB HDD eklemesiyle) onu alacağım teşekkürler.Attığım daha kaliteli bana kalırsa. Demek istediğim attığınız mantıklı değil. O fiyatlara bol bol sistem geliyor. Beklerseniz yakalarsınız birini.