oktayxkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,028
tahmin edeyim 55 bin vermiştirKaliteli sistem olmuş tuzluda olmuştur
tahmin edeyim 55 bin vermiştirKaliteli sistem olmuş tuzluda olmuştur
Güzel sistem ho sadece ram 2x8 yada 2x16 alabilirdin.Tek tek aldım
Sapphire Nitro Plus 7800 xt
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi
AMD Ryzen 5 7500F
Crucial T500
Kingston Beast Expo 16 GB 6000 MHz CL30
Lian Li Lancool 207 ARGB 4 Fanlı
Corsair Rm850x Shift
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Windowsu flasha yükledim
4 tane var. 2 si önde 2 si de ekran kartının altında.4 fanın 1 tanesi yok o da egzoz fanı onu montajlarsanız iyi olur
Teşekkürlerhayırlı olsun eline sağlık güzel montaj yapmışsın
Teşekkür ederimGüzel sistem ho sadece ram 2x8 yada 2x16 alabilirdin.
Güç tuşuna basta açılacak mı![]()
Şu an evde değilim ancak yarın çalıştırabilirim. Bende çook heyecanlıyım, haber veririmçalıştır artık
Vermiş olabilirimmm neyse ki taksit diye bir şey var yooksa istediğim gibi toplayamayacaktımtahmin edeyim 55 bin vermiştir
Anlaştığımıza sevindimHocam hayırlı olsun. Bu sefer hocam diyorumsistem dengeli olmuş. Sorunsuz çalışacaktır bence.
Hayırlı olsun bacım yardım istersen yaz yardımcı olurum4 tane var. 2 si önde 2 si de ekran kartının altında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Daha sonra 1 tane daha ram ekleyeceğim
Şu an evde değilim ancak yarın çalıştırabilirim. Bende çook heyecanlıyım, haber veririm
Vermiş olabilirimmm neyse ki taksit diye bir şey var yooksa istediğim gibi toplayamayacaktım
Anlaştığımıza sevindim
Teşekkürler![]()
![]()
Tamam, çok teşekkür ederimHayırlı olsun bacım yardım istersen yaz yardımcı olurum
extra 1 tane daha alıp arkaya takarsanız yeterlş olur4 tane var. 2 si önde 2 si de ekran kartının altında.
hocam ben neden heyecan yapıyımKız gayet sakin bro sen heyecan yapmışsın gibi
Hocam kasanın kendisinden galiba altta fan var eğer siz eklediyseniz oraya 1 tanesini çıkarıp egzoz fan yapmanızı tavsiye ederimKasa çalışıyorrr ama alttaki fanlar çalışmadı, sebebi ne olabilir?
İlk defa pc topladım ve ilk defa montaj yaptım ama çalışıp çalışmadığına bakmaya korkuyorum. En kötü ne olabilir???
Alıntıyı görüntüle