Güncelleme sonrası performans düşüşü

Crøwłey

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar dün geforce ready driver ını güncelledikten sonra bilgisayarımda acayip bir şekilde performans düşüşü oldu. Lolde de apexte de çok düşük fpsler alıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda driverları güncellemeden önceki şekilde fps alıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.
Gtx 1650 ekran kartım var. Bilgisayar 1 aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga yardım edin ya :(

Son düzenleme:
eski güncellemeyi indir pcnize daha sonra internet bağlantısını kesip kurulu driveri kaldırın pc yeniden başlatıp eski sürümü kurun ve ayarlardan otomatik güncellemiyi kapatın sorun kalmaz

eski güncellemeyi indir pcnize daha sonra internet bağlantısını kesip kurulu driveri kaldırın pc yeniden başlatıp eski sürümü kurun ve ayarlardan otomatik güncellemiyi kapatın sorun kalmaz
kurulu driver nasıl kaldırılır

DDU ile silip temiz kurulum yapmayı dene

ıobit uninstaller cclaner gibi programlar var onlarla kaldırabilirsiniz yada arama çubuğuna denetim masası yazın enterleyin denetim masasından program ekle kaldırı tıklayıp açılan alandan nvidia dirverini bulup silebilirsiniz

kanka ekran kartı ayarlarına git yeni ekrann kartları otomatik kısıtlama yapıyor her markada farklı bizzat RX590 da yaşadım ekran kartı otomatik ayar çekiyor ona dikkat et

Geri