🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
düzeldi mi?
Bende de oluyor idi ekran kartı girişini tam takamadığım için PC açıkken ses her şey geliyor idi ama görüntü gidiyor idi. İlk başlarda olmadı 10 gün sonra olmaya başlamıştı. Temassızlık olabilir.Arkadaşlar oyun oynarken bir anda siyah ekran gelip bir süre sonra no signal yazıyor fakat oyun sesleri filan gelmeye devam ediyor pc yi aç kapa yapmadıkça görüntü tekrar gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım.
Edit: Bu görüntü gitmeleri sadece oyunlarda olmuyormuş. Kasanın sallandığında veya sarsıldığında kapandığını öğrendim.
Önce masaüstünde (hiç bir oyun açık değil) masaya vurdum ve yine oldu sonra reset attım oyuna girdim masaya vurmamla görüntünün gitmesi bir oldu.
Hocam temassızlık kötü bir sorun mu sadece soketin tam oturmamasından kaynaklı mıdır ?Bende de oluyor idi ekran kartı girişini tam takamadığım için PC açıkken ses her şey geliyor idi ama görüntü gidiyor idi. İlk başlarda olmadı 10 gün sonra olmaya başlamıştı. Temassızlık olabilir.
Hocam ekran kartını çıkarıp iyice sokete oturtma işini yapmadım daha.düzeldi mi?
RAM leri sök tak yapsana olmaz ise aynısını GPU' ya. Ama genelde RAM olur bu sorunun kaynağı.Edit: masaya vurduğumda oyunda değilde masaüstündekende gitti. Masayı sallayınca olduğunu kesin teşhisledim.
Hocam akşam yapabilirim. Şimdi görüntü gidiyorya fakat kasa çalıştığı için power tuşuna basılı tutup kasayı kapatayım mı yoksa reset mi atayım ? İlkte power tuşuna basılı tutarak kapatıyordum kasayı.RAM leri sök tak yapsana olmaz ise aynısını GPU' ya. Ama genelde RAM olur bu sorunun kaynağı.
power tuşundan niye kapatıyorsun masa üstünden kapatHocam akşam yapabilirim. Şimdi görüntü gidiyorya fakat kasa çalıştığı için power tuşuna basılı tutup kasayı kapatayım mı yoksa reset mi atayım ? İlkte power tuşuna basılı tutarak kapatıyordum kasayı.
Erişemiyorum. Görüntü yok. Kasayı reset tuşu ile ya yeniden başlatmalıyım ya da kapatmalıyım basılı tutarak. Acil durumlarda zaten pek zararı yok diye biliyorum. Fakat bugün tekrar olur diye pc yi açmayacağım.power tuşundan niye kapatıyorsun masa üstünden kapat
power tuşundan niye kapatıyorsun masa üstünden kapat
Ekran kartı yerine tam oturmamıştır ayrıca ekran kartını kasaya vida ile montaj ettin mi?Alıntıyı görüntüle
bu sürücüyü yüklememişim sizce bundan dolayı olabilir mi. şimdi yükledim tekrar oyunlarda deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şunu farkettim masam biraz sallanıyor ve bende deneme amaçlı oyundaken masaya vurdum masaya vurmamla birlikte görüntü gitti.
Kasanın sallanınca gitmesindeki tahmini problem nedir ? Bu arada minidump dosyası oluşmuyor bu görüntü gitmelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: masaya vurduğumda oyunda değilde masaüstündekende gitti. Masayı sallayınca olduğunu kesin teşhisledim.
Ekran kartı kablosunu kontrol edin. Ekran kartı anakarta tam oturup oturmadığına bakın. Başka bir kablo ile de görüntü almayı deneyebilirsiniz.Arkadaşlar oyun oynarken bir anda siyah ekran gelip bir süre sonra no signal yazıyor fakat oyun sesleri filan gelmeye devam ediyor pc yi aç kapa yapmadıkça görüntü tekrar gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım.
Edit: Bu görüntü gitmeleri sadece oyunlarda olmuyormuş. Kasanın sallandığında veya sarsıldığında kapandığını öğrendim.
Önce masaüstünde (hiç bir oyun açık değil) masaya vurdum ve yine oldu sonra reset attım oyuna girdim masaya vurmamla görüntünün gitmesi bir oldu.
tabii ki hocam vidalı.Ekran kartı yerine tam oturmamıştır ayrıca ekran kartını kasaya vida ile montaj ettin mi?
Birden fazla kablo ile denedim ve sağlam girişler. Ekran kartınının sallanınca temazsızlık yaptığından şüpheleniyorum.Ekran kartı kablosunu kontrol edin. Ekran kartı anakarta tam oturup oturmadığına bakın. Başka bir kablo ile de görüntü almayı deneyebilirsiniz.
Görüntünün her salladığımda gitmemesi normal mi ?Ekran kartı yerine tam oturmamıştır ayrıca ekran kartını kasaya vida ile montaj ettin mi?