15 litreye yakın içiyorum hocam tam 15 değil15 litre şov bu arada böbreğini çok yorar bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Fazla suyun bir anlamı yok.Dumduz idrar olarak çıkar.Hatta sıkıntı bile yaratır.evet 15 litreye yakın bir gün hesapladığımda 12.5 litre içmiştim ondan sonra hesaplamadım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum dostum, kilomda fazla yok nere gidiyor bu kadar su anlamıyorum
Standart su şişesini 2 3 defa dolduruyorumSelamlar arkadaşlar. Meraktan bir konu açayım dedim ki forumdaki arkadaşların günlük kaç litre su içtiklerini sormak istedim. Ben gün boyu bilgisayar başında hedeflerim doğrultusunda çalışan bir bireyim. Günde 15 Litreye yakın su içiyorum. Yaklaşık bu 7-8 aydır böyle. Bir dikişte 1 litre içebiliyorum ama su içmeyi bıraktığımda boğazım kuruyor ve tekrar içiyorum. Susuz duramıyorum. Geçenlerde 2 tane 5 Litrelik su ve 2.5 litre su içmiştim bir günde ve o günden sonra zaten hesaplamadım. Siz günlük ne kadar su içiyorsunuz?
Sağlık konusunda açmamın nedeni: Su zehirlenmesi, Böbreklerin fazla yorulmasına sebebiyet verir mi?
Usta o kadar klorürden sonra nasıl hayattasın aArıtıcı sarmıyor zaten çeşme suyu best
7-8 aydır böyle bu durum. Ölürsekte yapacak bir şey yokBöbreğin iflas eder bu gidişle.
Günde maksimum 4 litre su içiyorum. Bazen 2 litreye kadar düşebiliyor. Ama ben spor yapmayan, evde vakit geçiren, vücudumu çalıştırmayan bir bireyim.
Günlük önerilen su miktarı 2.5 - 4.5 litre arasında bu arada. Tabii bu durum hava şartlarına göre yapılan işe göre değişkenlik gösterir.
arıtıcının tadı tuzu yok yaUsta o kadar klorürden sonra nasıl hayattasın a