Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İlla sana kanıtlamakmı zorundayımaynen kanka 10lt içiyosun şu an
İlla sana kanıtlamakmı zorundayımaynen kanka 10lt içiyosun şu an
günde 10lt su içsen 1 hafta sonra ölürsün kanka ne yaşıyon senİlla sana kanıtlamakmı zorundayım
kanka 60 kg değilimki 110 kgyim ayrıca spor yapıyorum ve Ev çok sıcak olduğu için çok terliyorum onuda anca su içerek dengeleyebiliyorum oturduğum yerde terliyorum öyle diyeyim örneğin dün 40 dereceleri gördü dışarısı bu durumda ılıtılmış su çok güzel geliyor kışın en fazla 4 litre içebiliyorum zaten yazın 10 ltye çıkıyorgünde 10lt su içsen 1 hafta sonra ölürsün kanka ne yaşıyon sen
Serada çalıştığım için günde en az 5 Litre içiyorum.Arkadaşlar herkes farklı bir şey söylüyor günde kaç ltden fazla su zararlı ben 3-4lt arası içiyorum çok terlemem idrarım beyaz olsun diye baya içiyorum daha da arttırmayı düşündümde ne kadaı böbrekleri yorar
Gym günümse 8 falanArkadaşlar herkes farklı bir şey söylüyor günde kaç ltden fazla su zararlı ben 3-4lt arası içiyorum çok terlemem idrarım beyaz olsun diye baya içiyorum daha da arttırmayı düşündümde ne kadaı böbrekleri yorar
böbreklere baktırdın mı kankakanka 60 kg değilimki 110 kgyim ayrıca spor yapıyorum ve Ev çok sıcak olduğu için çok terliyorum onuda anca su içerek dengeleyebiliyorum oturduğum yerde terliyorum öyle diyeyim örneğin dün 40 dereceleri gördü dışarısı bu durumda ılıtılmış su çok güzel geliyor kışın en fazla 4 litre içebiliyorum zaten yazın 10 ltye çıkıyor
baktırdım bi sorun yok kanka bir dünya tahlilde yaptırdım yanınaböbreklere baktırdın mı kanka
son 2-3 yıldır günde en az 9 litre içiyorum hala ölmedimgünde 10lt su içsen 1 hafta sonra ölürsün kanka ne yaşıyon sen
sen de mi 110kg sın kankason 2-3 yıldır günde en az 9 litre içiyorum hala ölmedim