Gunes bugün batıdan dogdu

Hocam
Güneşin doğuşunu da batışını da çok net gören bir yerde oturuyorum.
Güneş doğudan doğdu.
Belki bir göz yanılsaması yaşamışsınızdır.

Bu gün sabah 10 gibi dışarı çıktım güneşin batıdan doğduğunu fark ettim sonra internete baktım sadece ekşi sözlükte bununla ilgili yazı vardı bugün yazilmis sizin haberiniz var mı bu olaydan
Bugün cuma değil olsa eyvah eyvah

Bu gün sabah 10 gibi dışarı çıktım güneşin batıdan doğduğunu fark ettim sonra internete baktım sadece ekşi sözlükte bununla ilgili yazı vardı bugün yazilmis sizin haberiniz var mı bu olaydan
Her zamanki gibi aynı yönden sabah güneş yüzüme vurdu iyi olmayabilirsiniz bi doktora görünün

Bende sıkıntı yok şu an batıdan batıyor

Günesde bozdu

OO işte bu denecek bir olay foto çekeydiniz keşke :D

Büyük ihtimalle yansıma benzeri bir şey gördünüz. Ara sıra olabiliyor, atmosferden kaynaklı bir durum. Bazen 2 güneş bile gözükebiliyor havada. Ya da hayal gördünüz, ne bileyim. Cuma olsa hadi "neyse" derim de Cuma değil şey değil.

Dünya'nın manyetik kutupları tersine dönmedi. Güneş batıdan doğmayacak; çünkü bunun olması için Dünya'nın manyetik kutuplarının değil, coğrafi kutuplarının yer değiştirmesi gerekirdi; yani Dünya'nın manyetik alanının değil, kendisinin baş aşağı dönmesi gerekirdi. Böylesine yıkıcı bir olay yalnızca devasa göktaşlarının ve başıboş gezegenlerle çarpışmanın etkisi altında yaşanabilir. Dünya, öngörülebilir milenyumlar boyunca aynı yönde dönecektir ve Güneş de doğudan doğup batıdan batmayı sürdürecektir.(evrim ağacından alınmıştır)
İslama göre de zaten öyle değil miydi bu arada konuyla alakasız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,970
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri