🔥İndirim 🔥Güneş enerjili 80.000 mah powerbank - 1589 TL

roanthe

80+
Reaksiyon skoru
96
Güneş enerjili 80.000 mah powerbank - 1589 TL

IMG_20250707_134013.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Varta anker harici almam patlıyor :D en son aldım patladı durduk yere varta 20w civarında

Merhaba, takip kuponu ile birlikte 1510 gibi bir rakama aldım. Ptt sırf gönderim yönünden kötü diye tercih etmedim. Şarj hızı cok dert değil deprem çantası için aldım. Teşekkürler haber verdiğiniz için

@roanthe teşekkür ederim. :)

Ayrıca solar panelden pek bir şey beklememek lazım. Tam doldurması ay sürer herhalde :) amaç pilleri saklayacak bir kasa güç düştükçe güzel bir pil seti ile değiştirilip kontrolcüsü de sağlam çıkar ise devamlılık sağlayabilir.

Patlarsa büyük ses getirir :) ayrıca bu fiyata içindeki pilin 80 olması ihtimali çok zor.

Ayrıca solar panelden pek bir şey beklememek lazım. Tam doldurması ay sürer herhalde :) amaç pilleri saklayacak bir kasa güç düştükçe güzel bir pil seti ile değiştirilip kontrolcüsü de sağlam çıkar ise devamlılık sağlayabilir.
Rica ederim kanka, favorideydi zaten bildirim geldiğinde anında paylaştım, cimriye baktım 3k larda geziyor fiyat, depremde hayat kurtarır

solar panel olması mantığa aykırı bence. powerbanki güneşin altına koymak kadar salakça bir fikir yok o pilleri olabildiğinde ısıdan uzak tutman lazım şarj ederken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri