Son düzenleme:
Enerji santrali mı ne bu ? 80.000 ney?
KgkfjdjdbdbEnerji santrali mı ne bu ? 80.000 ney?
Hayırlı olsunMerhaba, takip kuponu ile birlikte 1510 gibi bir rakama aldım. Ptt sırf gönderim yönünden kötü diye tercih etmedim. Şarj hızı cok dert değil deprem çantası için aldım. Teşekkürler haber verdiğiniz için
baseus var o bile şişti.Varta anker harici almam patlıyoren son aldım patladı durduk yere varta 20w civarında
Rica ederim kanka, favorideydi zaten bildirim geldiğinde anında paylaştım, cimriye baktım 3k larda geziyor fiyat, depremde hayat kurtarır@roanthe teşekkür ederim.
Ayrıca solar panelden pek bir şey beklememek lazım. Tam doldurması ay sürer herhaldeamaç pilleri saklayacak bir kasa güç düştükçe güzel bir pil seti ile değiştirilip kontrolcüsü de sağlam çıkar ise devamlılık sağlayabilir.
solar panel olması mantığa aykırı bence. powerbanki güneşin altına koymak kadar salakça bir fikir yok o pilleri olabildiğinde ısıdan uzak tutman lazım şarj ederken@roanthe teşekkür ederim.
Ayrıca solar panelden pek bir şey beklememek lazım. Tam doldurması ay sürer herhaldeamaç pilleri saklayacak bir kasa güç düştükçe güzel bir pil seti ile değiştirilip kontrolcüsü de sağlam çıkar ise devamlılık sağlayabilir.